Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Igralnica
Naša nova Igralnica je namenjena druženju, predavanjem, delavnicam in predvsem igri in zabavi z našimi štirinožnimi prijatelji. :)Igralnica se nahaja na naslovu Linhartova 66, 1000 Ljubljana in meri cca. 16 m2. Nahaja se v pritličju, ima lasten vhod, 2 metra od vhoda je trava. Po tleh je nedrseča tekstilna talna obloga.

Vabljeni tudi vi z vašim kužkom ali vašimi pasjimi prijatelji, da si rezervirate termin za samostojno igranje z našimi miselnimi igračami ali kakšno drugo aktivnost po vaši meri. 

Za povpraševanje in rezervacijo termina izpolnite spodnji obrazec in nam v opombe dopišite željen dan in uro. Rezervacija je možna tudi po telefonu 01 437 77 88 ali 064 143 995

Dobrodošli!


Storitev Cena
Uporaba prazne igralnice (do 2 psa) 4 €/h
Uporaba igralnice + miselnih igrač (do 2 psa) 6 €/h
Kakršna koli uporaba igralnice po vaših željah Po dogovoru


Ker se igralnica nahaja v stanovanjskem naselju je zaželjeno da pri uporabi igralnice ne povzročamo preveč hrupa in nismo moteči, zato je bolj primerna za mirne aktivnosti s psi (miselne igralne urice, handling, body work, delo z nosom). Za razumevanje se že vnaprej zahvaljujemo.