Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Božična Foto Zabava z Anjo Troha v soboto 14.12.2019


BOŽIČNA FOTO ZABAVA Z ANJO TROHA

Je tudi tvoja želja ob prihajajočih praznikih res kvalitetna božična fotografija tvojega štirinožca? Zdaj imaš priložnost, da se ti želja uresniči, saj v soboto 14.12.2019, med 9.00 in 15. uro v Galiju organiziramo božično foto zabavo z najboljšo slovensko pasjo fotografinjo - Anjo Troha! Ob vsakem nakupu nad 25€ v naši trgovini v soboto dobite BREZPLAČEN profesionalen studijski božični portret vašega štirinožnega prijatelja! En nakup velja za eno fotografijo enega kužka, natisnjeno fotografijo boste dobili v roke takoj po slikanju, digitalno obdelano fotografijo pa boste lahko naročili na licu mesta.

V naši igralnici bomo ponovno postavili pravi fotografski studio, vaše štirinožne prijatelje pa bo fotografirala priznana slovenska fotografinja Anja Troha, študentka Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, katere velika strast že od otroštva so psi. Anja veliko časa preživi z ustvarjanjem videoposnetkov in fotografiranjem kužkov, prijateljev in drugih življenjskih dogodivščin. Od leta 2010 ji družbo dela njena velika ljubezen, borderska ovčarka Jolly Vicky, lansko leto pa se jima je pridružila še hčerka od Vicky z zanimivim imenom Tuvalu. Njihove dogodivščine lahko spremljate na večih socialnih omrežjih.

Tudi tokrat za vas in vaše štirinožce pripravljamo pester program, katerega osrednje dogajanje bo vsekakor fotografiranje v naši igralnici, a vas tudi v naši trgovini čakajo presenečenja:

- PASJA TORTA - tudi tokrat se bodo vaši kužki lahko posladkali z Galijevo pasjo torto, ki je vedno velik hit!
- PREDSTAVITEV nove hrane iz naše ponudbe N&D
- DEGUSTACIJE Prins klobasic (tudi, kot motivacija pri slikanju)
- DEGUSTACIJE nove, izboljšane verzije PASJEGA KOKOSA in PASJEGA ČESNA
- SLIKANJE štirinožnih obiskovalcev
- BOŽIČNA DARILNA VREČKA ob vsakem nakupu
...in še nekaj presenečenj, ki jih objavimo v kratkem...

Da bo vse potekalo kar najbolj optimalno tokrat za fotografiranje zbiramo prijave preko spodnjega obrazca :


Spremljajte dogodek na naši facebook strani, kjer bomo sproti objavljali več informacij o sodelujočih in samem dogodku: KLIK na LINK

Obeta se nam praznično obarvana sobota preživeta v odlični pesjanarski družbi.
Veselimo se ponovnega druženja z vami in vašimi štirinožnimi prijatelji!

Vabljeni, da nas obiščete!