Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Galijev miselno igralni dan, četrtek 14.11.2019

GALIJEV MISELNO IGRALNI DAN

Jupi tudi v novembru bomo organizirali naš celodnevni Galijev miselno igralni dan!

Vas in vaše štirinožce ponovno vabimo v našo družbo k nam v Trgovino Gali in Nika v četrtek 14.11.2019, saj naša igralnica ponovno na široko odpira svoja vrata za vse, ki bi se nam pridružili na našem miselno igralnem dnevu.Med 9 in 19. uro namreč odpiramo kar 20 brezplačnih polurnih terminov za zabavo v naši igralnici, v kateri imamo preko 10 različnih vonjav in preko 15 različnih interaktivnih igračk s katerimi se lahko vaši kužki zaposlijo in zabavajo. Igračke bomo napolnili z odlično polsuho hrano Platinum z zelo visoko vsebnostjo svežega mesa, katero kužki naravnost obožujejo.

Če boste našo igralnico obiskali prvič ste lahko brez skrbi, saj bomo po želji nudili tudi vodeno uporabo naše igralnice in vseh zabavnih stvari, ki jih najdete v njej.
Na naših miselno igralnih dnevih se v svojem brezplačnem polurnem terminu zabavate sami z vašim kužkom (ali muco), gre za individualno zabavo, kjer sta v prostoru s kužkom sama tako, da je zabava primerna tudi za kužke, ki niso navdušeni nad pasjo družbo. Ob koncu bosta pa domov odšla še z našo darilno vrečko polno dobrot!

Vabimo vas, da se čim prej prijavite in si zagotovite najboljši termin!

Tabelo zasedenosti pa najdete na spodnjem linku: 

docs.google.com/...

Garantiramo vam, da bo vaš kuža odšel iz naše igralnice zadovoljen in prijetno utrujen.

Mi se že veselimo super zabavnega četrtka. Se nam pridružite?

Več o dogodku si lahko preberete na naši facebook strani: www.facebook.com/...Prijave zbiramo preko spodnjega obrazca :