Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Blog

  Zimska zaščita in nega za pasje šape v trgovini Gali!

  27. december 2022 | Novice
  #IzdelekTedna ❤️

  Zima žal prinese tudi nekaj neprijetnosti. Trda zamrznjena podlaga, sneg, led, mraz, posoljeni pločniki, kemikalije v soli, konstantna vlaga in mokrota zunaj, pa še bi lahko naštevali.
  Vse to negativno vpliva na občutljive pasje blazinice katerim je pozimi treba nameniti nekaj več pozornosti.
  Pogosto se pojavijo lizanje tačk, obarvana dlaka in pordela koža med prsti, vnetja in poškodbe, zaradi stalne vlage med prsti pa se hitreje razraščajo glivice.

  V naši ponudbi imamo kar nekaj različnih sprejev in mazil, ki pomagajo zaščititi pasje blazinice pred zunanjimi vplivi. 😍

  💜 Yanika sprej za nego blazinic in smrčka KLIK: skrbno izbrana mešanica negovalnih olj, ki blazinice nahrani, neguje, se hitro vpije, ne masti in ne drsi. 

  💜 Bio zeliščno mazilo za tačke Suki KLIK: preprečuje vnetja blazinic in pospešuje celjenje manjših ranic. Vse sestavine so 100% naravne, zeliščni izvlečki so iz lastne ekološke pridelave Zeliščnega vrta Cvetka.  💜 Palvital zaščitno mazilo KLIK: namenjeno je zaščiti kože in blazinic na šapah ob stiku s soljeno podlago, grobim snegom, vlažno in mokro podlago, ter negi razpokanih in obrabljenih blazinic.   💜 Canina balzam za blazinice tačk KLIK: balzam brez vsebnosti vode – s karitejevim maslom, čebeljim voskom in mareličnim oljem.
  Preprečuje izsušitev blazinic na pasjih tačkah in nastanek razpok na površini blazinic, ki so v zimskem času bolj obremenjene.  💜 Smrekovo mazilo za tačke KLIK: vsebuje pravo smrekovo smolo v naravni mazilni osnovi, ekstra deviško olivno olje in čebelji vosek ter dodatno obogateno z naravnim eteričnim oljem evkalipta in vitaminom E.  💜 Bio pršilo za tačke zeliščnega vrta Cvetka KLIK: 100% naravna, obogatena s hranljivimi rastlinskimi olji in svežimi izvlečki zelišč. Preprečuje vnetja in pospešuje celjenje manjših ranic.   V tem tednu lahko vse omenjene izdelke pri nas kupite s kar 10% popustom (v primeru naročila preko naše spletne trgovine vam popust ročno odštejemo)!  #Akutalno

  Iščeš darilo za dedka mraza? 😁
  Ostalo nam je še nekaj prazničnih priboljškov in dobrot ter nekaj prazničnih igrač, vse boste našli tukaj KLIK  Razveselite svoje ljubljenčke in jih polepšajte in popestrite prehod v novo leto!  #Akutalno

  V zimskem času lahko vaš pes trpi zaradi ureznin in razpok na tacah, ki jih povzroča sneg ali oster led.
  Da bi zaščitili vašega psa je uporaba zaščitnih čevljev - zlasti za preprečevanje soli, da ne pride v stik z urezninami nujna.  Zaščitni čevlji za tačke KLIK nudijo vašemu psu optimalno zaščito na katerikoli površini in v vsakem vremenu ker so izdelani iz trpežnega vodoodpornega najlona.
  Zaščitni čevlji so podloženi z mehkim flisom in imajo mehke udobne zavihke.
  Pritrjen je tudi odsevni trak, ki naredi psa ponoči vidnejšega.

  Priporočamo jih tudi k zdravljenju pri že obstoječih poškodbah, saj preprečujejo okužbe in poskrbijo za dodatno varnost pred poškodbami in vdorom umazanije in vode.

  Uporabni so tudi za preprečevanje lizanja tačk, ki so morda že poškodovane ali vnete in pa za preprečevanje zdrsov za kužke, ki težje vstajajo ali kužke, ki jim nagajajo spolzke površine kot so keramika, granit itd...  Poskrbite za nego tačk in omogočite vašemu ljubljenčku brezskrbno in aktivno zimsko veselje!  #GalijevPrazničniDelovniČas

  PRAZNIČNI DELOVNI ČAS TRGOVINE GALI

  Obveščamo vas še, da bomo zaradi praznikov do novega leta obratovali po spremenjenem urniku in sicer:

  Sobota 31.12.2022 9h - 13h
  Ponedeljek 02.01.2023 ZAPRTO PRAZNIK

  Ostale dni obratujemo po ustaljenem urniku in sicer od 9h-19h.
  #Voščilo

  No pa smo prišli do zadnjega dne letošnjega leta. 😊
  Za nami je še eno izredno turbulentno leto, a zaradi vas-najboljših strank, uspešno leto!
  Uspešno je bilo zaradi vseh vas, ki nas redno obiskujete in nam ostajate zvesti.

  Brez vas ne bi bilo nas!

  Upamo, da ste tudi letos uživali v naši družbi, da smo vam ustregli in pomagali s kakšno dobro besedo ali nasvetom. ❤️

  Veliko nam pomeni prav vsak vaš obisk, vsako vaše naročilo, hvala za vaše zaupanje in podporo.
  Hvaležni smo za vse, ki ste nas v letošnjem letu na novo našli in vse, ki nam ostajate zvesti že več let. ❤️

  Vam in vašim štirinožcem želimo čim bolj miren prehod v novo leto, pazite na njih v teh prazničnih časih. 😘

  Ekipa trgovine Gali vam želi srečno, uspešno in optimizma polno novo leto!
  Se vidimo ponovno drugo leto, v torek, 3.1.2023 😁   Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.
  Želimo vam srečno in zdravo novo leto 2023!
  Anja, Damjana in Sara iz Galija ​