Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Blog

  Akcija Kimaki Prva pomoč za psa

  31. januar 2023 | Novice
  #IzdelekTedna ❤️

  Nepremočljiva Firedog Biothane oprema, je ta teden ZNIŽANA ZA 10%! 🤩
  Adijo mokre, blatne in smrdeče ovratnice ter povodci! 😁

  Zakaj priporočamo Biothane?
  Ker je poseben material, ki je zaradi svoje sestave izjemno odporen proti trganju (do 450 kg), vodoodporen, odporen proti UV sevanju, antibakterijski in protiglivičen.

  Velik del zime je definitivno blato! Blaten pes, blatne obleke in vedno blatna pasja oprema..  Zato mi obožujemo Biothane opremo, med drugim tudi zato, ker z njo lahko psi preprosto uživajo v tem, da so psi, mi lastniki pa zaradi tega ne dobivamo sivih las zaradi umazane opreme!
  Ko se Biothane oprema umaže, jo preprosto sperete pod vodo in že je čista in suha, pripravljena za ponovno uporabo! 🧽

  V ponudbi Firedog Biothane pasje opreme boste našli:

  ❤️Ovratnice Basic KLIK s klasično sponko, Sport polzatezno KLIK in Clip s kovinsko zaponko za hitro in lažje odpiranje/zapiranje (različnih velikosti in barv)  🧡Klasične povodce KLIK različnih barv z ročajem (širine 19 mm ali 25 mm, ter dolžine 1,2 m ali 2 m)

  💛Sledne povodce brez ročaja KLIK 3 m (zelen 13 ali črn 19 mm širine)

  💚Sledne povodce KLIK različnih barv z ročajem (širine 13 ali 19 mm, ter dolžine 5 m, 7,5 m ali 10 m)  Vabljeni k nam v trgovino, kjer se lahko prepričate o kvaliteti teh izdelkov, ter svojemu kužku zagotovite dobro, lepo in praktično opremo, ta teden 10% ugodneje! 🥰
  #Aktualno

  AKCIJA - KIMAKI - torbica s prvo pomočjo za pse KLIK! 😍

  Naša Gali ekipa Kimaki torbice uporablja že več sezon in prav vse smo navdušene nad njo. 🤩  Prva pomoč za živali - prenovljena izdaja z dodano Bachovo rešilno zeliščno mešanico!

  Da vsakič, ko se odpravljate na dopust, mini izlet, ali samo sprehod, ni treba razmišljati, kje imate vse potrebno za prvo pomoč našemu ljubljenčku, je tu KIMAKI PRVA POMOČ, uporabna za pse, mačke in druge ljubljenčke.

  Baschova rešilna mešanica je mešanica 5 cvetnih esenc (popona, žlezave nedotike, srobota, Betlehemske zvezde in češnjelike slive).
  Kapljice se uporabljajo pri travmah, šokih in stresnih situacijah. Pomagajo, da se žival hitreje opomore od šoka in da se ta ne razvija naprej v globje travme, ki lahko povzročijo večje strahove.
  Uporaba tudi lokalno ob nesrečah in poškodbah, slabostih, krčih..  Za kaj vse je KIMAKI PRVA POMOČ (med drugim):

  za oskrbo rane, poškodbe, zloma
  za odstranjevanje klopa, tujkov na rani, itd
  za spiranje rane, gobčka, vnos zdravila v gobček, analen vnos zdravila, uporaba igle
  za prvo pomoč pri zastrupitvi
  za prvo pomoč proti driski
  za pridobitev prve pomoči za čustveno-vedenjske težave ljubljenčka (KIMAKI zloženka)
  za pridobitev informacij o glavnih homeopatskih zdravilih za prvo pomoč

  Vsebina KIMAKI PRVE POMOČI:
  Vivacare microtape
  Vivanet kompresa
  Povoj vivasoft bombažni krep
  Povoj samooprijemajoči elastični
  Škarje
  Pinceta
  Enterozoo vrečke
  Bachove esence - rešilna mešanica
  Brizga
  Kimaki zloženka z informacijami, pri kakšnih čustveno-vedenjskih težavah ljubljenčkov lahko pomagate kosmatincem z BACHOVIMI ESENCAMI
  Informativna zloženka o homeopatskih zdravilih za prvo pomoč pri živalih  Kako pa se KIMAKI PRVA POMOČ razlikuje od drugih, ki so na trgu? 🤔

  Vsebina ni osredotočena le na osnovno oskrbo rane, poškodbe, zloma s samo gazo, povojem in škarjami, temveč je poleg drugih pripomočkov
  vključen tudi coban samooprijemajoči elastični povoj, ki ga priporočajo veterinarji KLIK  V torbici boste našli tudi Enterozoo vrečke, ki jih uporabite ob znakih zastrupitve ali driske, da ljubljenčku pomagate čim prej, saj je pot do veterinarja včasih v takšnih primerih kar ‘predolga’.

  Torbica pa je dovolj velika, da lahko dodate še dodatne pripomočke v kolikor to želite. 😎  Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.
  Želimo vam lep zimski dan!
  Anja, Damjana in Sara iz Galija ​