Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Blog

  Preženite dolgčas med pasjo vročino z interaktivnimi igračkami

  18. julij 2023 | Novice
  #IzdelekTedna

  Tokratni izdelki tedna so namenjeni za tiste ultra vroče dni, ko je zunaj prenevarno za kužke, zaradi hudih temperatur in jih tako težko zaposlimo oziroma utrudimo na sprehodih.
  Super prav pridejo pa tudi ob kakšnih poletnih deževnih dneh, za tiste kužke, ki dežja ne marajo. 

  Trixie interaktivne igračke na plošči so zabavne in trpežne.
  Kužkom omogočajo miselno zaposlitev, pomagajo pa tudi pri nabiranju samozavesti kužka, ko med iskanjem prave poti do hrane, rešuje različne težave/uganke.   V ponudbi imamo več različnih igračk:

  💜 Activity Mini Mover KLIK je plastična igrača za pse, tudi za začetnike, za motivacijo in razmišljanje, vsebuje „igro odpiranja“ in „igro vlečenja“ v enem
  💜 Activity Chess KLIK je strateško-interaktivna igrača s 4 stožci in različnimi vdolbinami in predali kamor skrijete priboljške.
  💜 Activity Move 2 Win KLIK je plastična igrača za pse, tudi za začetnike, za motivacijo in razmišljanje, vsebuje „igro odpiranja, vlečenja“ in „igro drsenja“ v enem
  💜 Activity Turn Around KLIK je sestavljena iz osnovnega stojala, na katerem so pritrjeni vrteči se lončki. Vanje vstavite priboljške, naloga psa je, da le te pridobi ven.
  💜 Gambling Tower KLIK je stolp, kjer mora kuža spraviti priboljške iz vrha stolpa, na dno.
  💜 Poker Box KLIK je igra z veliko zanimivimi možnostmi. Vsebuje 4 škatlice z različnimi odpiranji.  Ker pa interaktivna igrača ni igrača brez priboljškov, se današnjim izdelkom tedna pridružujejo še Woolf Chunkiji!
  Odlični naravni priboljški različnih okusov, ki se super skrijejo v vse Trixie interaktivne igrače na plošči❣️  Vse omenjene igračke pa lahko sprobate
  pri nas v Galijevi igralnici, v prijetno ohlajenem prostoru zraven trgovinice.
  Vaš kuža se bo zabaval in spoznal različne igračke, posledično pa se boste lahko lažje odločili, katero odnesti domov. 😉
  Več informacij o igralnici najdete na naši spletni strani pod zavihkom Igralnica. 💕 KLIK  Vse omenjene igrače in Woolf Chunkije lahko ta teden dobite pri nas kar za 10% ceneje!
  #GalijevaAkcija


  -15% popusta na HLADILNE BLAZINE DANISH DESIGN - idealna rešitev za vroče poletne dni!
  Hladilne blazine pomagajo vašemu psu (ali muci), da se ohladi v toplem vremenu. Lahko se uporabljajo kot samostojno ležišče ali na že obstoječem ležišču.
  Vsebujejo nestrupen gel, ki je hladen na dotik, da omogoči takojšnje olajšanje za psa in se lahko da v hladilnih za povečanje hladilnih zmožnosti. Proizvedeno iz trpežnega materiala, ki se enostavno obriše v mokro krpo.
  Odlična rešitev tudi za hladitev med vožnjo z avtomobilom.


  #Aktualno


  🍦 Sladoled na plaži! A je še kej boljšega na tem svetu?   KUŽKOLED predstavlja zdravo ohladitev za kosmatince, okusen osvežilni priboljšek z vitamini in elementi v sledeh iz 100% naravnih sestavin, ki poskrbi za lažjo in učinkovitejšo regeneracijo v toplejših mesecih.

  Gre za suho mešanico iz skrbno izbranih najkakovostnejših sestavin.
  Enostavno se spremeni v ledeni priboljšek, ko mešanici dodamo vodo v razmerju 1:5 (vsebini celotnega 100g vsebnika dodamo 500 ml vode – nastane cca. 550 ml ledu) in pomešamo, v nekaj minutah se mešanica zgosti in se lahko natoči v želene modele za led (za lažje odmerjanje priporočamo zamrznitev v ledene kocke).
  Mešanico postavimo v zamrzovalnik in ponudimo našim kosmatincem ledeni priboljšek.

  Preprosta, zdrava in zabavna ohladitev!  #NovoVGaliju

  ❣️ Ena res super NOVOST v naši ponudbi! Solar sončna krema za 🐶 & 🐱!  👉 Še posebej je primerna za ušesa, nos, tačke in rožnate predele kože.

  Zaščita je potrebna zlasti za:
  🐾 svetlo obarvane ali kratkodlake pse (podvrženi določeni vrsti dermatitisa, ki povzroča rdečico in luščenje kože) in za pse s svetlimi nosovi;
  🐾 bele ali svetle mačke, mačke z belimi ušesi, s svetlimi ali golimi nosovi in gole mačke, ki so še posebej nagnjene k sončnim opeklinam, ušesnemu dermatitisu ali kožnemu raku.
  #NovoVGaliju

  Prins soft mehki monoproteinski priboljški KLIK  Prins Treats so na voljo v štirih okusih: Chicken (piščanec), Salmon (losos), Beef (govedina) in Duck (raca).
  Priboljški so na voljo v majhnih koščkih, ki so zelo mehki, sočni in jih je zato enostavno razlomiti še na manjše koščke.

  Piščanec in losos sta na voljo tudi v mini različici, s še manjšimi koščki za manjše pse ali za pogostejše nagrajevanje.

  Monoprotein, samo ena vrsta mesa kot živalski vir beljakovin.
  Okusen priboljšek
  Majhne kocke za prigrizek za manjše pse ali če želite svojega psa večkrat nagraditi.
  100% naravne sestavine
  Brez žitaric.

  Poleg velike vsebnosti mesa prigrizek vsebuje tudi zelenjavo, kot sta krompir in tapioka, za prijeten mehak priboljšek, ki ga zlahka zlomite na manjše dele.
  Priboljški so v vrečkah po 120 gramov, ki jih je mogoče reciklirati in imajo okence za ogled, tako da lahko vidite, kaj kupujete.
  Embalaža je enostavna za odpiranje in ponovno zapiranje.  #GalijevBlog

  Veš kaj je to toplotni udar? Prepoznaš simptome toplotnega udara? Znaš kužku pomagati? 


   
  ❣️ TOPLOTNI UDAR...nastane, ko običajni mehanizmi v telesu NE morejo ohranjati normalne telesne temperature.

  Vas zanima več? KLIK na naš BLOG.


  Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.

  Želimo vam lep poletni dan!
  Anja, Damjana in Sara iz Galija ​