Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Blog

  Nizkokalorični izdelki v trgovini Gali

  16. januar 2024 | Novice


  Tudi za kužke, ki morajo malo bolj paziti na linijo se v Galiju najde OGROMNO izdelkov, nad katerimi bosta navdušena tako tehtnica, kot tudi vaš kuža!  
  Izdelki so namreč nizkokalorični a vseeno izredno zdravi in slastni!  

  Oglej našo pestro ponudbo nizkokalorične hrane in priboljškov!  AG Arden Grange Adult Light s svežim piščancem in rižem je popolna, vrhunska pasja hrana za odrasle pse s prekomerno telesno težo in za pse, ki so nagnjeni k debelosti.
  Vsebuje manj kalorij in maščob kot naša standardna hrana za odrasle pse, dodatek L-karnitina pa spodbuja pretvorbo maščobe v energijo in pomaga ohranjati ustrezno telesno težo.

  N&D Adult Kvinoja Weight Managment
  Zakaj kvinoja? Spodbuja prebavo, absorpcijo hranilnih snovi in vzdržuje zdravje črevesja; Ima nizek glikemični indeks; Je brez glutena; Pomaga preprečevati pojav srčno-žilnih obolenj.

  Tundra senior light
  Ker naši najstarejši potrebujejo še več skrbnosti, nežnosti in posebej kvalitetno prehrano, je Tundra prav zanje pripravila posebno formulo z zmanjšano vsebnostjo beljakovin in izredno lahko prebavljivo.

  Belcando mini finest light
  Oves daje občutek sitosti in je poln bistvenih maščobnih kislin.
  Zaradi omejene vsebnosti beljakovin in maščob je hrana Belcando Finest Light odlična izbira za manj aktivne in starejše pse.

  MAC’s Mono light je posebej razvit za starejše pse ali pse s prekomerno telesno težo, ki so občutljivi in nagnjeni k alergijam.  MAC's konzerva Mono mokra hrana
  Popolna mokra hrana za pse MAC's MONO vsebuje izključno najboljše meso. 
  NE VSEBUJE žit, soje, živalske in kostne moke. NE VSEBUJE umetnih konzervansov, arom, barvil in ojačevalcev okusa. NE VSEBUJE stranskih proizvodov živalskega porekla. NE VSEBUJE dodanih soli in sladkorjev.

  Lily's Kitchen Lean Machine
  Popolna in uravnotežena hrana Lily's Kitchen Lean Machine je primerna za odrasle pse, ki se trudijo izgubiti odvečne kilograme in vsebuje 50 % sveže pripravljenega puranjega mesa, ter skrbno izbrane naravne sestavine.

  Herrmann's konzerva mono
  Slastna in ekološka hrana Herrmann’s Manufaktur 100% meso in organi, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja.
  Ne vsebuje laktoze, glutena in žit.

  Belcando Single Protein Konj
  Vsebuje zelo kakovostno in skrbno zbrano meso v pločevinki, brez drugih dodatkov. Zato je tudi idealno kot vir beljakovin pri ločeni dieti in trajnem hranjenju pri občutljivosti do prehrane.
  Soopa priboljški
  Odlične so ker:
  - vsebujejo malo maščob
  - so varne in lahko prebavljive
  - podpirajo zdravje ustne votline
  - energetska vrednost je le 73 Kcal na žvečilko.

  Farrado kamelja in konjska koža
  Nizkomaščobni priboljški.

  AG crunchy bites light
  Lahki in bogati s piščancem, so izredno okusni priboljški za pse, ki jih lahko jedo med obroki ne da bi to pokvarilo njihov apetit.

  Svinjski nos
  S posebnim postopkom so svinjski nosi razmaščeni. Posebnost napihnjenih svinjskih nosov ni le to, da so nizkomaščobni, temveč tudi to, da so skoraj nevtralnega vonja!

  Palice iz vinske trte in kakavovca
  100% naraven izdelek ne vsebuje živalskih niti umetnih sestavin. Je brez kalorij in ne redi.

  Konjske bikovke in kite
  100% naravno, dragocen vir beljakovin, nežno sušeno, dobro prebavljivo, brez glutena, brez konzervansov. 


  Vsi omenjeni izdelki, bodo ta teden znižani za kar 10%!
  Akcija velja do sobote v naši fizični trgovini, v spletni trgovini pa tudi še v nedeljo (popust vam pri spletnem nakupu ročno odstejemo). 

   


  Naj se pot k zdravemu in fit telesu začne zdaj!