Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Blog

  Interaktivne igračke - izdelek tedna

  25. januar 2024 | Novice
  #Aktualno

  Pri nas v Galiju boste našli izredno pestro ponudbo različnih interaktivnih igračk, med najbolj popularnimi pa so definitivno Trixie igračke.
  So zelo raznolike, v več težavnostnih stopnjah, več velikostih, ter narejene iz različnih materialov tako, da se prav za vsakega kužka najde prava.

  Imamo tudi tri Trixie interaktivne igračke za muce KLIK in celo eno za male živalice, kot so zajčki, morski prašički, hrčki in ostali glodavci KLIK. 😍  V Trixie ponudbi igračk za kužke se najde vse od različnih žogic, valjev in jajčkov v katere lahko skrijete priboljške,
  do različnih interaktivnih igračk različnih težavnostnih stopenj, ki bodo dodobra zaposlile možgančke vašega kužka,
  ter seveda najbolj znano in popularno med njimi - Trixie snack kačo v dveh različicah! 🐍 

  Pawesome Puzzle so fantastične interaktivne igračke, narejene in zasnovane v Sloveniji s strani Jana, Nives in njune simpatične border collie psičke Ajše, ki je vsako igračko dodobra stestirala tudi sama.
  Izdelali so 8 različnih igrač, različnih težavnostnih stopenj:

  1️⃣ Pawesome puzzle Spin'n'slide toy KLIK
  2️⃣ Pawesome puzzle Grab'n'flip toy KLIK
  3️⃣ Pawesome puzzle Quattro spinner toy KLIK
  4️⃣ Pawesome puzzle Slide for treat toy KLIK
  5️⃣ Pawesome puzzle Spinner toy KLIK
  6️⃣ Pawesome puzzle Hide'n'seek toy KLIK
  7️⃣ Pawesome puzzle Tripple Sniffer toy KLIK
  8️⃣ Pawesome puzzle Double Roundabout toy KLIK  Vse igrače so zasnovane tako, da bodo vašega hišnega ljubljenčka pritegnile k raziskovanju in iskanju priboljškov.
  Izdelane so iz bio-plastike, ki je pridobljena iz sladkornega trsa ali koruznega škroba.


  Šnofžoga, šnofcofi in šnofke so pravi hit!

  Šnofka je igrača za delo z nosom. Vanjo skrijete priboljške (več kot jih je, bolj je zabavno!) in pustite psu, da jih poišče.
  Na začetku ponudite več priboljškov, za več dela in šnofkanja pa jih skrijte le nekaj :) .

  Pes lahko šnofžogo ali šnofcof tudi kotali, meče ali pa jo le šnofka na mestu.
  Vohanje oziroma delo z nosom psa pomirja, niža srčni utrip in hkrati predstavlja naravno mentalno stimulacijo.   Šnofke so primerne za vse pse.
  Še posebej uporabne so v času bolezni ali okrevanja ter ob deževnih ali hladnih dneh, ko so običajni sprehodi nekoliko krajši.


  Ne prezrite tudi naše ponudbe zabavnih jajčkov :)

  ❤️JW Hol-ee Wobbler jajček KLIK: je mrežasta žoga v katero lahko vtaknemo najljubši priboljšek ter našemu psu popestrimo dan.
  Zaradi težkega dna pa se bo igrača vedno postavila pokonci.   💚Trixie Roly Poly Snack Egg KLIK: ima 4 odstranljive plošče z odprtinami za prehode priboljškov ali briketov, izberete lahko različne stopnje zahtevnosti.
  Vključena je pa tudi knjižica z nasveti in triki za optimalen trening.   💜Trixie Snack Egg KLIK: jajček napolnite s priboljški in zabava se lahko začne.
  Majhna odprtina prepreči, da bi iz igrače padlo več priboljškov naenkrat, sama oblika pa zagotavlja dolgo zabavo, saj se jajce kotali naprej in nazaj in se samo postavlja v pokončni položaj.
  Igrača je izdelana iz naravne gume, zato je tiha in med igro ne ropota.  V tem tednu jih pri nas v Galiju dobite po super ugodni, 10% znižani ceni (v primeru nakup preko spletne strani vam popust ročno odštejemo)! 😉

  Vabljeni, da nas obiščete in si naše interaktivne igrače ogledate tudi v živo! 
  Mnoge od naštetih interaktivnih igrač lahko vaš kuža preizkusi tudi v naši igralnici! Tako si bo lahko sam izbral katera mu je najbolj všeč.
  Prepričani smo, da bo kuža iz nje odšel dodobra utrujen in zadovoljen. 😁 

  Še ne poznaš naše igralnice?
  Naša igralnica je simpatičen prostorček le ovinek stran od naše trgovine v pritličju istega bloka, v njej pa se najde mnogo zabavnih interaktivnih igračk, katere kužki naravnost obožujejo! 😍  Igralnico si lahko rezervirate vsak dan med 9-19h in ob sobotah med 9-13h, v delovnem času naše trgovine.
  Ko igralnico rezervirate za individualno zabavo ste v prostoru sami s svojim kužkom, ni drugih ljudi in psov, zato je naša igralnica primerna tudi za bolj zadržane kužke, kot tudi take, ki nad pasjo družbo niso navdušeni. 😁

  Za koga vse je naša igralnica primerna?
  Za prav vse kužke in tudi mucke, velike in male, stare in mlade..

  Več informacij vključno s prijavnim obrazcem in tabelo zasedenosti najdete na naši spletni strani pod zavihkom igralnica KLIK! 😁
  Vabljeni, da nas obiščete.