Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Blog

Dogness ovratnice in povodci v Trgovini Gali

29. april 2024 | Novice
#IzdelekTedna ❤️

Ste na naših stojalih že opazili naše elegantne ovratnice in povodce Dogness? Kaj pa odlične svetleče ovratnice Dogness? Tokrat vam jih predstavljamo tudi, kot izdelek tedna! 😁

Elegantni vrhunski kompleti ovratnice in povodca za pse Dogness so izdelani iz materiala teteron (poliestrska vlakna), ki prenese 7x večjo obremenitev kot je teža psa.
Odsevni trakovi, ki so všiti v ovratnice in povodce Dogness oddajajo visoko stopnjo svetlobe, ki omogoča varen sprehod tudi ponoči.
Kvalitetna zračna mrežasta podloga s patentirano izjemno lahko aluminijasto zaponko za zapiranje naredi ovratnico dovolj lahko tudi za najmanjše kužke.
Elastična vlakna v povodcu pa zmanjšajo napetost v primeru naglega vleka.

Ovratnice in povodci Dogness so izredno mehki in udobni. 😍

Na voljo v treh krasnih vzorcih:
🖤 Črna Marjetica
💙 Moder Cvet
💚 Turkizna

Svetleča Dogness LED Collar ovratnica za pse KLIK pa je zelo lahka ovratnica z lučko, ki se super obnese na večernih sprehodih.
Narejena je iz okolja prijaznega materiala iz cinkove zlitine - ultra lahka in trpežna.
Odlikuje jo visoka svetlost z utripajočim načinom, litijeve baterije pa zdržijo tudi več, kot 6 ur. Na voljo v črni in rdeči barvi! 😁Katera bi pa tvojemu kužku pasala?

V tem tednu jih pri nas v Galiju dobite po super ugodni, 10% znižani ceni (v primeru nakupa preko spletne strani vam popust ročno odštejemo)!

Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.

Želimo vam lep sončen dan!