Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Blog

Probiotiki v trgovini Gali

26. junij 2024 | Novice
👀 Ima vaš kosmatinček težave s prebavo?
Zagato najhitreje in najboljše rešimo s PROBIOTIKI, kateri uravnavajo črevesno floro, vzdržujejo naravno ravnovesje v črevesju in umirijo prebavo. 😁
Ta teden bodo tudi VSI spodaj našteti izdelki, znižani za 10%! 🤩

Veliko psov se žal sooča z neurejeno prebavo, pogostim mehkim blatom in drisko,
velikokrat se tudi zgodi, da na sprehodu zaužijejo kaj kar ne bi smeli.
Zato imamo pri nas v Galiju zelo pestro ponudbo izdelkov, ki pomagajo urediti prebavo vašega psa. Omenjeni izdelki so pomemben del vsake prve pomoči. 😉

👉 Pri nas imamo v ponudbi kar nekaj različnih probiotikov:

▶️ Immunocan je s svojo formulo in uravnoteženo kombinacijo ter razmerjem prebiotikov in probiotikov (sinbiotik) zasnovan za podporo imunskim in prebavnim funkcijam ter splošnemu zdravju psov in mačk.

▶️ Probiotik Forte (tablete ali sirup) je organsko prehransko dopolnilo za stabilizacijo črevesne flore. Vsebuje pomembne ugodne bakterije ter minerale, ki pomagajo pri prebavi, absorbciji hranil in vitaminov.


🖤 Canina Darm Gel: Vsebuje Enterococcus faecium, ki na biološki način regulira in stabilizira naravno črevesno floro pri driskah. Je naravna mlečnokislinska bakterija, ki se hitro naseli in razmnoži na črevesni sluznici, ter tako izpodrine škodljive bakterije, da se ne morejo več pritrditi nanjo.


💜 EnteroZoo gel: je enterosorbent nove generacije.
Hitro in učinkovito odpravlja vzroke in simptome drisk povzročenih zaradi virusnih in bakterijskih vplivov. Uporablja se za podporo pri zdravljenju z antibiotiki, pospešuje celjenje ran, razstruplja telo in odpravlja prebavne motnje.


💚 Canis Extra Petflora: je dodatek k prehrani, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije v takšni količini da blagodejno vplivajo na črevesno floro psa. Probiotične bakterije zmanjšajo intenzivnost akutne driske in pozitivno vplivajo za različne okužbe želodca in črevesja psa.


💙 Psyllium Flax: priporoča se živalim z občutljivo prebavo.
Posebej v primeru prebavnih motenj, napenjanja in težav z analnimi žlezami, v primeru driske ali zaprtja. Je mešanica otrobov indijskega trpotca in sveže mletih lanenih semen.🧡 Canis korenčkov granulat: za vse, ki imajo doma bolj občutljive kužke, ki imajo pogosto težave s prebavo.
Korenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekne in ščiti želodčno in črevesno sluznico pred patogeni. 😉
Korenčkov granulat lahko uporabljate pri vašemu psu tudi pri mehkejšem blatu (kot posledica prehoda na drugo hrano) ali pri mehkejšem blatu, ki je rezultat razstrupljanja (čiščenja organizma ostankov lastne presnove).❣️ Oglasite se pri nas v trgovini in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali, kateri izdelek bo vašemu kužku najbolje ustrezal!❤️

Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.