Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Blog

Poskrbimo za varno vožnjo vašega ljubljenčka

26. junij 2024 | Novice

Kako pa vi vozite svojega ljubljenčka?

Nekateri vozijo pse nepripete na zadnjih sedežih, na polici, v prtljažniku, med sopotnikovimi nogami, večkrat vidimo, da psi molijo glavo skozi okno… Vse to je zelo nevarno, saj pes v primeru prometne nesreče, če ni pripet ali v boksu, nenadzorovano leti po avtomobilu ali celo poleti iz vozila, pri čemer lahko poškoduje sebe, voznika in druge potnike.
Zato je nujna in obvezna uporaba varnostnega pasu ali oprsnice s pasom.
Zahvaljujoč oprsnici in varnostnemu pasu lahko brez težav in brezskrbno popeljete svojega štirinožnega prijatelja na krajše ali daljše potovanje z avtomobilom.

Varnostna oprsnica je narejena iz trpežnega najlona in je odebeljena na določenih mestih, da zaščiti vašega psa pred morebitno nesrečo. Varnostno oprsnico se lahko uporablja tudi za hojo in sprehode. Za večje udobje lahko prilagodite dolžino.

Varnostni pas ima na eni strani karabin na katerega pripnete oprsnico na drugi strani pa je opremljen s sprožilnim vtičem, ki ga pripnete kot navadni avtomobilski pas.Za še dodatno zaščito pa lahko dodate pregradno mrežo.
Univerzalna zaščitna mreža, ki predeljuje prtljažni prostor s potniško kabino avtomobila poskrbi za varnejši prevoz psa ter ostalih potnikov v avtomobilu.
Zaradi njene raztegljivosti jo je lahko namestiti in tudi hitro sneti, ko je ne potrebujemo več.

Poskrbimo za varnost in udobje naših ljubljenčkov in potujmo varno!


Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.
Lepe poletne počitnice vam želimo!