Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Blog

Vodne igrače v Trgovini Gali

9. julij 2024 | Novice


Verjetno ste že navajeni, da se v naši mali trgovinici skriva res pestra ponudba izdelkov. To je nekaj, kar vse naše nove stranke preseneti in obenem tudi navduši.
In tudi pri izbiri vodnih igračk ni nič drugače, saj imamo zelo bogato ponudbo različnih tako, da se bo za prav vsakega vodnega navdušenca našla prava. 

Že poznate Beco plavajoče igračke?
Pri nas v trgovini Gali na vas čakajo delfin David KLIK, morska zvezda Sindy KLIK in želvak Tommy KLIK 😎Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja.
To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač.
Vsaka žival je narejena iz recikliranega polifila (odslužene reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. ♻️Daleč najboljša vodna igračka je definitivno PULLER KLIK!
Je obvezna oprema za letošnji dopust na morju. 

Igrače Puller so na voljo kar v petih različnih velikostih:
💜 Mikro: premer 12,5cm, debelina 1,5cm
💜 Mini: premer 18cm, debelina 2cm
💜 Midi: premer 20cm, debelina 3cm
💜 Standard: premer 28cm, debelina 4cm
💜 Maxi: premer 30cm, debelina 7cmMaterial iz katerega so Puller obroči narejeni je povsem netoksičen in tako popolnoma varen za pse. Prav tako ne poškoduje pasjih zob in dlesni, saj je material mehak in elastičen. 😁
S Pullerjem boste enostavno popestrili prosti čas ki ga preživljate z vašim štirinožnim prijateljem. Super pripomoček za prinašanje, lovljenje, vlečenje in igro v vodi. 
Žoge Liker KLIK pa so na voljo v treh različnih velikostih - premera 5cm, 7cm in 9cm, ter so tako primerne za vse pasme psov od najmanjše do največje. 😁
So praktično neuničljive, iz zelo močnega, a vseeno zelo lahkega materiala, ki ne popusti pod pasjimi zobmi. Ker je zelo lahka tudi leti dlje. 🤩
Žoge so živo oranžne barve in tako zelo dobro vidne tako na snegu, kot v travi, kar zmanjša možnost, da žogo izgubite na sprehodu. 🧡 Žoge so primerne tudi za občutljive in starejše pse. 
Čiščenje žoge je zelo enostavno, po uporabi jo le sperete pod vodo. 💦

Žoge Liker plavajo na vodi in so tako zelo uporabne pri poletnih vodnih aktivnostih. 😁


V naši ponudbi se najde tudi igrača iz TRP materiala KLIK, ki plava na vodi, poleg tega ima pa tudi pritrjene ročaje, ki omogočajo še bolj pestro igro.


Ne smemo pa pozabiti tudi na igračke Trixie sporting linije KLIK, katere odlikujejo izjemna trpežnost, prijetni materiali, ter rumeno modre barvne kombinacije, katere psi dokazano najbolje vidijo.
Seveda so pa tu Kiwi Walker igračke žogice, obroči, zeppelini in hobotnice. So zabavne, barvite in zelooo vzdržljive, narejene  iz zelo odpornega materiala, ki plava tudi na vodi. 
Primerne tudi za hude grizače! 😁


💙Ne smemo pozabit tudi hladilnih igračk Camon KLIK, ki so poleg tega da hladijo, tudi primerne za igro v vodi, saj plavajo.❤️Potem pa bi omenili še super zabavne Pitchdog Game kosti in žoge KLIK zabavnih oblik in barv ter trpežnega materiala, Chuckit Hydrosqueeze žogo, ter Kong vodno Wubbo KLIK, ki bo s svojimi dolgimi lovkami navdušila vsakega kužka. 


Ta teden vse omenjene igrače dobite -10% ceneje!Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.

Želimo vam lep sončen dan!