Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Igralnica

Naša Igralnica je namenjena druženju, predavanjem, delavnicam in predvsem igri in zabavi z našimi štirinožnimi prijatelji. :)

Kako izgledajo igračke in naša igralnica si poglejte na naši facebook strani KLIK.

Igralnica se nahaja na naslovu Linhartova 66, 1000 Ljubljana in meri cca. 16 m2. Nahaja se v pritličju, ima lasten vhod, 2 metra od vhoda je trava. Po tleh je nedrseča tekstilna talna obloga.

Vabljeni tudi vi z vašim kužkom ali vašimi pasjimi prijatelji, da si rezervirate termin za samostojno igranje z našimi miselnimi igračami in spoznavanje z različnimi vonjavami, tudi bolj eksotičnimi in nepoznanimi za pasji smrček. V naših škatlicah z vonji se najde stelja glodalcev, dihurjev, odpadla peresa papig in druge vonjave. Voh je eno izmed najbolj razvitih pasjih čutil, zato je vohanje eno izmed najbolj naravnih stvari v pasjem življenju. Odkrivanje različnih vonjav za psa predstavlja odlično popestritev in mentalno stimulacijo, predstavlja pa tudi nabiranje novih varnih in pozitivnih izkušenj za psa.

Tudi interaktivne igrače, napolnjene s priboljški, spodbujajo k razmišljanju in uporabi smrčka, zabava tako za pse kot za vodnike, je z njimi zagotovljena. Na voljo imamo kar 15 različnih interaktivnih igrač z različnimi težavnostnimi stopnjami, tako za čiste začetnike, kot za že izkušene in najbolj iznajdljive pse. Na voljo za igranje so tudi žogice z odprtinami za priboljške in žoge iz prave ovčje volne. Lahko pa dodate kakšno drugo aktivnost po vaši meri :)

Za povpraševanje in rezervacijo termina izpolnite spodnji obrazec in nam v opombe dopišite željen dan in uro. Rezervacija je možna tudi po telefonu 01 437 77 88 ali 064 143 995 in preko maila spletna.gali@gmail.com.

Dobrodošli!

Storitev Cena za 45 minut
Uporaba prazne igralnice (do 2 psa) 4 €
Uporaba prazne igralnice (do 5 psov) 6 €
Uporaba igralnice + miselnih igrač (do 2 psa) 6 €
Uporaba igralnice + miselnih igrač (do 5 psov) 8 €
Kakršna koli uporaba igralnice po vaših željah Po dogovoru

* dopoldanski termini od ponedeljka do petka do 14h so 1 € cenejši

Ker se igralnica nahaja v stanovanjskem naselju je zaželjeno, da pri uporabi igralnice ne povzročamo preveč hrupa in nismo moteči, zato je bolj primerna za mirne aktivnosti s psi
(miselne igralne urice, handling, body work, delo z nosom).
Za razumevanje se že vnaprej zahvaljujemo.

PROSTE TERMINE LAHKO PREVERITE TUKAJ

Želim, da igračke napolnete z vašimi priboljški - polsuha hrana Platinum.