Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Belcando KONZ.Pišč. Raca&Pros. kaša 400g

  Belcando KONZ.Pišč. Raca&Pros. kaša 400g
  Belcando je popolna in kakovostna konzervirana hrana za vašega psa, narejena iz popolnoma naravnih sestavin. Za pse vsebuje samo najboljše naravne sestavine in ne vsebuje umetnih arom, barvil in konzervansov.
  • Cena:

   2,75 €

  • Šifra artikla:

   00655

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Primerna hrana za pse vseh velikosti

  Slastna KONZERVIRANA hrana BELCANDO iz kurjega in račjega mesa bo zadovoljila še tako zahtevene štirinožce. Prosa kot dodatek bo pskrbela za popolno prebavo in razbremenila prebavni trakt, korenje pa bo preskrbelo vašega psa s potrebnim vitaminom B in mu dalo nov zagon. V BELCANDO super premium konzervirano prehrano pridejo samo kosi čistega mesa, ki so primerni za človeško prehrano. Vsak meni je popestren s potrebnimi dodatki, ki izboljšajo okus ter skrbijo za popolno vitalnost vašega psa. Za zelo pomemben vnos maščob skrbi olje, ki vsebujejo najkvalitetnejše nenasičene maščobne kisline. Tako je konzervirana hrana BELCANDO zelo lahko prebavljiva, dobra za presnovo in ne obremenjuje prebavnega trakta. Dobavljiva je v šestih različnih mesnih okusih ter dodatkih. Vse sestavine izvirajo iz skrbno izbranih predelav Nemških živinorejcev in kmetovalcev.

  Sestava: perutnina -srce, -jetra, -želodec (42%); račje meso, srce (26%); mesna juha iz perutnine, srce (23%); proso (4%); korenje (4%), olje iz žafranike (0,5%); kalcijev karbonat (0,5%)

  Analiza: 11,2% proteinov, 6,2% maščob, 78% vlažnost