Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Belcando KONZ. Goved. Kromp. & Grah 400g

Belcando KONZ. Goved. Kromp. & Grah 400g
Belcando je popolna in kakovostna konzervirana hrana za vašega psa, narejena iz popolnoma naravnih sestavin. Za pse vsebuje samo najboljše naravne sestavine in ne vsebuje umetnih arom, barvil in konzervansov.
  • Cena:

    2,75 €

  • Šifra artikla:

    00657

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Primerna hrana za pse vseh velikosti

Slastna KONZERVIRANA hrana BELCANDO govejega mesa bo primerna za vse pse, ki želijo nekaj več in bo zadovoljila še tako zahtevene štirinožce. Krompir kot dodatek ( balast) bo poskrbel, da se vaš pes nebo preveč redil, grah kot dodatek zelenjave pa poskrbi da je obrok še kako okusen in popoln. V BELCANDO super premium konzervirano prehrano pridejo samo kosi čistega mesa, ki so primerni za človeško prehrano. Vsak meni je popestren s potrebnimi dodatki, ki izboljšajo okus ter skrbijo za popolno vitalnost vašega psa. Za zelo pomemben vnos maščob skrbi olje, ki vsebujejo najkvalitetnejše nenasičene maščobne kisline. Tako je konzervirana hrana BELCANDO zelo lahko prebavljiva, dobra za presnovo in ne obremenjuje prebavnega trakta. Dobavljiva je v šestih različnih mesnih okusih ter dodatkih. Vse sestavine izvirajo iz skrbno izbranih predelav Nemških živinorejcev in kmetovalcev.

Sestava: govedina -pljuča, -vampi, -jetra (63%); mesna juha iz govedine (28%); krompir (4%); grah (4%); olje iz žafranike (0,4%); kalcijev karbonat (0,5%)

Analiza: 11,2% proteinov, 6,2% maščob, 78% vlažnost