Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Belcando KONZ. Puran Riž & Bučke 400g

  Belcando KONZ. Puran Riž & Bučke 400g
  Belcando je popolna in kakovostna konzervirana hrana za vašega psa, narejena iz popolnoma naravnih sestavin. Za pse vsebuje samo najboljše naravne sestavine in ne vsebuje umetnih arom, barvil in konzervansov.
  • Cena:

   2,75 €

  • Šifra artikla:

   00659

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Primerna hrana za pse vseh velikosti

  Konzerve BELCANDO PURAN Z RIŽEM so odlična izbira za pse, ki imajo občutjivo prebavo. Riž poskrbi za najboljšo možno oskrbo psa z ogljikovimi hidrati, bučke pa poskrbijo za sočnost in popoln obrok. V BELCANDO super premium konzervirano prehrano pridejo samo kosi čistega mesa, ki so primerni za človeško prehrano. Vsak meni je popestren s potrebnimi dodatki, ki izboljšajo okus ter skrbijo za popolno vitalnost vašega psa. Za zelo pomemben vnos maščob skrbi olje, ki vsebujejo najkvalitetnejše nenasičene maščobne kisline. Tako je konzervirana hrana BELCANDO zelo lahko prebavljiva, dobra za presnovo in ne obremenjuje prebavnega trakta. Dobavljiva je v šestih različnih mesnih okusih ter dodatkih. Vse sestavine izvirajo iz skrbno izbranih predelav Nemških živinorejcev in kmetovalcev.

  Sestava: puranje meso -jetra -srce, -želodec (63%); puranja juha (28%); riž (4%); bučke (4%); olje iz žafranike (0,5%); kalcijev karbonat (0,5%)

  Analiza: 11% proteinov, 5,8% maščob, 78% vlažnost