Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Belcando KONZ.Jagnj. Riž & Paradiž. 400g

Belcando KONZ.Jagnj. Riž & Paradiž. 400g
Belcando je popolna in kakovostna konzervirana hrana za vašega psa, narejena iz popolnoma naravnih sestavin. Za pse vsebuje samo najboljše naravne sestavine in ne vsebuje umetnih arom, barvil in konzervansov.
  • Cena:

    2,75 €

  • Šifra artikla:

    00661

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Primerna hrana za pse vseh velikosti
Za občutljive pse (samo jagnjetina kot vir beljakovin)

Konzerve BELCANDO JAGNJETINA Z RIŽEM so odlična izbira za pse, ki ne prenesejo prutninskega ali govejega mesa in imajo občutjivo prebavo, težave s kožo ali dlako. Riž poskrbi za najboljšo možno oskrbo psa z ogljikovimi hidrati, paradižnik pa za sočnost in popoln obrok. V BELCANDO super premium konzervirano prehrano pridejo samo kosi čistega mesa, ki so primerni za človeško prehrano. Vsak meni je popestren s potrebnimi dodatki, ki izboljšajo okus ter skrbijo za popolno vitalnost vašega psa. Za zelo pomemben vnos maščob skrbi olje, ki vsebujejo najkvalitetnejše nenasičene maščobne kisline. Tako je konzervirana hrana BELCANDO zelo lahko prebavljiva, dobra za presnovo in ne obremenjuje prebavnega trakta. Dobavljiva je v šestih različnih mesnih okusih ter dodatkih. Vse sestavine izvirajo iz skrbno izbranih predelav Nemških živinorejcev in kmetovalcev.

Sestava: jagnjetinski vampi, jetra, srce, pljuča (63%); mesna juha iz jagnjetine (28%); riž (4%); paradižnik (4%); olje iz žafranike (0,5%); kalcijev karbonat (0,5%)

Analiza: 11,7% proteinov, 6% maščob, 78% vlažnost