Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Belcando POUCH Govedina & Testenine 300g

Belcando POUCH Govedina & Testenine 300g
Belcando FINEST SELECTION, je odlična receptura v praktičnem pakiranju. Slastno meso, izboljšano z izbranimi dodatki je skrbno pripravljeno in pakirano v porcijske vrečke. Hladno stisnjeno olje žafrana nudi nenasičene maščobne kisline. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov. Ima zelo okusen in blag, ter tako primeren za občutljive in izbirčne pse.
  • Cena:

    2,75 €

  • Šifra artikla:

    00676

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Hrana je primerna za pse vseh starosti in velikosti.

Sestava: govedina -srce, -pljuča, -jetra, -vamp (63%); mesna juha iz govedine (28%); testenine (4%); bučke (4%); olje iz žafranike (0,5%); kalcijev karbonat (0,5%)

Analiza: 10,8% proteinov, 6,5% maščob,76% vlažnost

BELCANDO FINEST SELECTION-samo najboljše je dovolj dobro Odlični recepti v porcijskih vrečkicah, ki ohranjajo popolno svežino. Sočno meso in slastni dodatki, ki so skrbno pripravljeni ter sveže pakirani. Hladno stisnjeno olje (žafranike), napolni hrano s potrebnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami, ki ne obremenjuje prebavnega trakta in presnove. Zakaj nebi tudi vaši štirinožni prijatelji uživali v raznolikosti prehrane, ki jo nudi BELCANDO? Izredno okusna in zdrava hrana BELCANDO FINEST SELECTION bo zadovoljila vse potrebe občutljivih ter zelo izbirčnih psov.