Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Belcando POUCH Jagnjetina & Krompir 125g

  Belcando POUCH Jagnjetina & Krompir 125g
  Belcando FINEST SELECTION, je odlična receptura v praktičnem pakiranju. Slastno meso, izboljšano z izbranimi dodatki je skrbno pripravljeno in pakirano v porcijske vrečke. Hladno stisnjeno olje žafrana nudi nenasičene maščobne kisline. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov. Ima zelo okusen in blag, ter tako primeren za občutljive in izbirčne pse.
  • Cena:

   1,85 €

  • Šifra artikla:

   00679

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Hrana je primerna za pse vseh starosti in velikosti.

  Sestavine: jagnječje meso - jetra, -vampi, -pljuča, -srce (63%); mesna juha iz jagnjetine (28%); krompir (4%); brusnice (4%); olje iz žafranike (0,5%); kalcijev karbonat (0,5%)

  Analiza: 10,8% proteinov, 7% maščob, 76% vlažnost

  BELCANDO FINEST SELECTION-samo najboljše je dovolj dobro Odlični recepti v porcijskih vrečkicah, ki ohranjajo popolno svežino. Sočno meso in slastni dodatki, ki so skrbno pripravljeni ter sveže pakirani. Hladno stisnjeno olje (žafranike), napolni hrano s potrebnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami, ki ne obremenjuje prebavnega trakta in presnove. Zakaj nebi tudi vaši štirinožni prijatelji uživali v raznolikosti prehrane, ki jo nudi BELCANDO? Izredno okusna in zdrava hrana BELCANDO FINEST SELECTION bo zadovoljila vse potrebe občutljivih ter zelo izbirčnih psov.