Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canina Dog/Cat stop Forte dražeji

Canina Dog/Cat stop Forte dražeji

Dražeji za pse in mačke za zaščito pred nadlegovanjem samcev v času gonitve.

  • Cena:

    16,90 €

  • Šifra artikla:

    01207

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Psico/mačko v času gonitve nadlegujejo psi/mački, ki ji povsod sledijo, lahko pa celo pride do neželenega naraščaja, zato morajo lastniki zaščititi svojo psičko/mačko.

Dišavne snovi, ki jih samice izločajo preko seča, privabljajo samce. Psica/mačka je zavita v "oblak erotičnih vonjav" in tako pušča za seboj jasne znake, ki privlačijo samce. Dog Stop Forte dražeji lahko na enostaven način rešijo ta neprijeten problem. Če damo psici/mački takoj na začetku obdobja gonitve Dog Stop Forte dražeje, je samci v tem času ne bodo nadlegovali.

Psice so na splošno zelo navezane in rade vidijo, če odpadejo neprijetnosti v obdobju gonitve.

Dog Stop Forte dražeji vsebujejo klorofil, ki je sicer v zelenih rastlinah in ima lastnost, da zmanjša izločanje dišavnih snovi oz. tako spremeni njihov vonj, da samcev ne privlači več. Dražeji so razviti na osnovi znanstvenih raziskav in tisočerih praktičnih preizkusov. Kot učinkovino vsebuje posebne rastlinske ekstrakte v povezavi s sladkorjem. Odstranjuje specifičen vonj goneče psice ali mačke, ki privablja nasprotni spol. Normalen potek gonitve s tem ni moten. Če želimo parjenje, 1 do 2 dni prej prenehamo dajati dražeje. Če pa se zgodi, da psica uhaja ali sama teka za psi, jo moramo držati na vrvici.

Najboljšo možno zaščito za vašo psico boste dosegli z uporabo Dog Stop Forte dražejev in z dodatno uporabo Dog Stop spreja.

Dog Stop Forte dražeje lahko uporabljamo tudi pri psih z izrazitim in močnim vonjem, kot tudi pri tistih, ki jim smrdi iz gobčka, vendar se je potrebno prej pozanimati pri veterinarju, kakšen je vzrok vonja psa.

Pakiranje: 60 dražejev

UPORABA IN DOZIRANJE: Od prvih znakov gonitve do konca obdobja gonitve dajemo živalim dnevno po: Psice: 3 tablete na 10 kg telesne teže s hrano ali kot priboljšek; največ 12 tablet dnevno Mačke: 1 tableto, največ 2 tableti Pri neprijetnem vonju iz gobca ali dlake dajemo dnevno: Psi: 2 tableti na 10 kg telesne teže Mačke: 1 tableto