Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canina Bio Insect Shocker sprej

Canina Bio Insect Shocker sprej
Prvo učinkovito biološko naravno sredstvo (sprej za okolico živali) za domače živali proti insektom, njihovim ličinkam in jajčecem.
  • Cena:

    16,90 €

  • Šifra artikla:

    01222

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prvo učinkovito biološko naravno sredstvo (sprej za okolico živali) za domače živali proti insektom, njihovim ličinkam in jajčecem:

mrčes kot so bolhe, uši, klopi, itd. uniči v nekaj urah
- ni rezistence
- * PETVITAL* Bio Insect Shocker ne škodi živalim, če zaide nanje, ker je popolnoma neškodljiv tudi ob stalni - uporabi
- ne pušča madežev.

Sestavine: PETVITAL* Bio Insect Shocker je iz naravnih surovin kot so KOKOSOVO OLJE, KOKOSOVI ESTRI, REPIČNO OLJE, OLJE JOJOBE IN ETERIČNA OLJA.

Delovanje: Raztopina z učinkovinami pride v stik z mrčesom in ima dvojno delovanje:

1. Učinkovina prodre v mrčes skozi njegove dihalne odprtine in že v najkrajšem času izpodrine vodo (dehidracija) ter povzroči njihovo popolno izsušitev.

2. Obenem razgrajuje ogljikove člene hitina (oklep insektov), kar omogoči: povečanje efekta izsušitve in popoln razpad oklepa insektov.

Delovanje: (na jajčeca in ličinke) Podobno kot zgoraj, čeprav jajčeca in ličinke še nimajo hitina, učinkuje na beljakovine oz. ovojnice, da hidralizirajo in jim tako prepreči nadaljni razvoj (preobrazbo), da odmrejo.

Uporaba: Površine, kjer se lahko zadržuje mrčes, dobro poškropite s PETVITAL* Bio Insect Shockerjem, še posebej ležišče in mesta, kjer se živali zadržujejo.

Pakiranje: 250 ml