Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Intersand pesek za mačke odour lock 6kg

  Intersand pesek za mačke odour lock 6kg
  Odourlock je preprosto najboljši pesek za mačke na trgu. Gre za ultra – premium izdelek, ki je št. 1 na svetu. Njegova prednost, ki ga loči od drugih peskov je v »smart odour shield« tehnologiji, ki v prevodu pomeni »pametni ščit vonjav«. Zahvaljujoč tej tehnologiji Odourlock nevtralizira vonj urina in blata za več kot 40 dni. Vpojnost peska znaša 500%, kar pomeni, da pesek absorbira tekočine za 500% svoje lastne teže. Zagotavlja trdno in enotno zlepljenje, tako da je preprost za čiščenje.
  • Cena:

   13,25 €

  • Šifra artikla:

   01682

  VelikostŠifra artiklaCena
  6kg0168213,25 €
  12kg0317818,90 €
  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Odourlock je izdelan iz 100% zelo kakovostne naravne natrijev bentonit gline, zaradi česar je zelo varen izdelek za mačke. Tudi če pride do manjšega zaužitja gline vaši mački to ne bo škodilo, saj se ta glina pogosto uporablja za prehrambene in kozmetične izdelke. Njegova raven emisij prahu je med najnižjimi v industriji, zato je primeren tudi za mačke, ki imajo astmo. Zaradi svoje strukture in sestave je tudi nežen in se ne oprijema šapic vaše mačke, ter tako skrbi tudi za ohranjanje čistoče v vaši hiši. Ker je tako učinkovit boste občutno zmanjšali tudi količino odvrženih odpadkov.

  Odourlock izpolnjuje stroge standarde za nadzor kakovosti in spada med majhno skupino proizvodov, ki se lahko pohvali s pridobljenim certifikatom Safe4mycat.
  Pečat Safe4mycat zagotavlja, da je izdelek:

  · Varen za živali in ljudi

  · Izdelan iz najbolj kakovostne natrijev bentonit gline

  · Narejen iz gline, pridobljene na ekološko osveščen način