Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Bio Zeliščno pršilo za zaščito kožuha

Bio Zeliščno pršilo za zaščito kožuha
Pršilo za zaščito kožuha Cay.
  • Cena:

    10,89 €

  • Šifra artikla:

    03595

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pršilo proti klopom je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki odganjajo klope in zavirajo njihov razvoj. Pršilo odganja klope in je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za vašega kužka povsem neškodljiv.

Ko svojega kužka božamo in negujemo, smo v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvi, ki jih uporabljamo za njegovo nego. Poskrbimo, da niti mi, naša družina in kuža ne bodo v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja. Pršilo ima BIO in VEGAN certifikat.

Izbrana zelišča v pršilu odganjajo klope in drug mrčes ter preprečujejo njihov razvoj. Blagodejno vpliva tudi na kožuh. Preverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje.

Pršilo proti klopom za pse Cay ima uspešno opravljene teste učinkovitosti in preverjeno ščiti pred klopi – poskrbi le, da ga popršimo po vsem kožuhu in nanos redno obnavljamo.

Kožuh je največji organ našega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privoščimo mu najboljšo zaščito s certificiranim ekološkim pršilom proti klopom.

Sestavine: destilirana voda (dest. H2O), glicerol (glycerol), umiljeno kokosovo olje (sapon. Cocos Nucifera Nut Oil), timijan (Thymus Vulgaris Extract), cimet (Cinnamon Zeylanicum Oil), limonska trava (Cymbopogon Citratus Extract), bazilika (Basilicum Ocimum Extract), atlantska cedra (Cedrus Atlanticus Oil), poprova meta (Mentha x Piperita Extract), geranija (Pelargonium Geranium Oil), limona (Citrus x Limon Extract).

*ker cedra in cimet v zmernem podnebju ne uspevata, jih dokupijo.


Količina:250ml

NAVODILA ZA UPORABO: Pršilo proti klopom za pse Cay zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred klopi. Pred uporabo ga pretresimo, nato napršimo po kožuhu z razdalje od 15 do 20 cm, enakomerno in v enkratnem nanosu. Pred nanosom mora biti dlaka suha in čista. Pršilo nanesimo na dlako psa v nasprotni smeri rasti dlak na vseh delih telesa. Po nanosu sredstva ne izpirajmo in ga pustimo, da se posuši naravno ali s fenom. Če se na koži pojavijo znaki draženja, sredstvo prenehajmo uporabljati.