Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Bio Zeliščni Šampon za pisano dlako

Bio Zeliščni Šampon za pisano dlako
Eko Zeliščni Šampon za pisano dlako je ročno narejen iz ekoloških surovin, ki so posebej izbrane, da iz pisanega kožuščka naredijo bleščeče pisan kožušček. Z uporabo eko zeliščnega šampona bodo dlake tvojega kužka mehke in močne, kožušček bo spet v svojem naravnem ravnovesju. Šampon preprečuje nastajanje prhljaja in raznih vnetij ter varuje pred zajedavci. In odlično diši. Šampon Šaja:

- ne vsebuje nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom
- za nego vseh barv dlake, zelišča vplivajo na boljše izraščanje dlak in krepijo njihovo strukturo
- primeren za redno, pogosto uporabo tudi pri alergikih

Vsi eko zeliščni šamponi za kužke so narejeni ročno in imajo ekološki certifikat, ki potrjuje izbor vrhunskih ekoloških surovin. Zeliščni izvlečki so sveži, iz lastne ekološke pridelave zeliščnega vrta Cvetka. Ne vsebujejo nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom.
  • Cena:

    12,00 €

  • Šifra artikla:

    03837

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo nego z ekološkim zeliščnim šamponom.

Si kdaj preveril sestavine na šamponu svojega kužka? Če so sploh navedene, jih je nemogoče izgovoriti in so produkt sintezne kemije. Različni detergenti, derivati alkoholov in umetne arome, ki jih najdejo svojo pot skozi kožo v telo, to pa jih ne more ustrezno razgraditi in porabiti. V eko zeliščnem šamponu najdeš milo (kalijev stearat), ki nastane v procesu umiljenja olj in odstrani umazanijo (dokazano ni škodljiv za kužkov organizem), in ostanke olj, ki jih celice kožuha porabijo za svoje delovanje. Zato se v kožuhu po uporabi vzpostavi naravno ravnovesje, dlake postanejo močne, mehke in sijoče.

Sestava:

Palmovo olje: je izredno bogato z vitamini A, C in E, ki so pomembni varuhi naših celic. Ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki in jo vlaži

Kakavovo maslo: navlaži kožuh in uravna izločanje maščobe, poleg tega pa še odlično diši in izdatno nahrani kožo.

Olivno olje: poudari naraven lesk dlake in navlaži ter prepreči lomljenje dlake

Karitejevo maslo: deluje pomirjujoče, preprečuje in zdravi vnetna obolenja kožuha, razne izpuščaje in bolezenske spremembe na kožuhu

Kokosovo olje: pravi ‘čudež narave’, ki obnavlja kožuh in preprečuje nastajanje prhljaja

Izvleček rožmarina: čisti in regenerira dlačne mešičke, zaradi česar dlake izraščajo hitreje, so močne ter se ne lomijo

Izvleček limonske trave: uravnava izločanje žlez lojnic v kožuhu, zaradi česar je dlaka močna in mehka. Preprečuje naseljevanje različnih zajedavcev v kožuhu

Izvleček timijana: uravnovesi delovanje lojnic in posledično izločanje maščob v kožuhu ter preprečuje izpadanje dlake

Izvleček melise: Zdravi in preprečuje različne bolezni kožuha, pospešuje rast dlak in ščiti kožuh pred škodljivimi zunanjimi vplivi

Izvleček bazilike: preprečuje izpadanje dlak, poživi celice kožuha in pospeši njihovo obnavljanje, navlaži kožuh

Količina: 250ml

Šampon ima ekološki certifikat, kar pomeni, da so vse sestavine 100% naravne in iz ekološke pridelave. Vse olja in masla v proizvodnji zeliščnega vrta Cvetka so proizvedena v trajnostnih, ekoloških nasadih, kar pomeni, da se zaradi njih ne krči deževni pragozd in kakorkoli drugače njihova proizvodnja ne škoduje ekosistemu.

Šampon za pse je narejen ročno, po tradicionalnem postopku umiljenja, vsebuje še destilirano vodo in glicerol, ki nastane pri umiljenju maščob s KOH.