Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Platinum Menu Piščanec 375g

  Platinum Menu Piščanec 375g
  PLATINUM MENU Piščanec je popolna mokra hrana za pse. Zaradi svoje naravno-zdrave sestave ter optimalne prebavljivosti je primerna za odrasle pse vseh starosti in pasem. Pasja hrana PLATINUM MENU Piščanec je brez nezaželenih dodatkov, ki obremenjujejo organizem. Vsebuje samo visoko kakovostne sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi:

  - vsaj 83% dnevno svežega piščančjega mesa
  - riž in krompir kot polnovreden vir ogljikovih hidratov
  - zelenjava z naravnimi antioksidanti
  - olja in maščobe, vsebovane v svežem mesu za optimalno ravnovesje maščob
  - ne vsebuje glutena !

  PLATINUM MENU je kuhan izključno v lastnem mesnem soku in s 65% vlago (koncentrat sokov iz svežega mesa), kar ga naredi idealnega za prehrano psov. Diši kot meso in ima okus po mesu! Vaš kuža bo navdušen! PLATINUM MENU je pakiran v čvrsto in praktično Tetra Recart® embalažo. Okus se tako ohrani od prvega pa vse do zadnjega grižljaja.
  • Cena:

   2,82 €

  • Šifra artikla:

   04015

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Sestava: sveže piščančje meso (83%), riž, dehidriran krompir, brokoli, korenje, por, lososovo olje, olivno olje.

  Analiza: surove beljakovine 15,00%, surove maščobe 9,95%, surovi pepel 2,75%, surove vlaknine 0,50%, kalcij 0,50%, fosfor 0,35%, vlaga (koncentrat sokov iz svežega mesa) 65,00%.

  Dodatki na kilogram hrane:
  VITAMINI, PROVITAMINI IN SNOVI S PODOBNIM UČINKOM: (E-672) vitamin A 4.000 IU, (E-671) vitamin D3 480 IU, (3a700) vitamin E (alpha-tocoferol acetate) 60 mg. Elementi v sledeh: (E-1) Železov sulfat heptahidrat 60 mg, (E-2) Kalijev jodid 0,45 mg, (E-3) Kobalt-(II)- karbonat, monohidrat 0,3 mg, (E-4) Baker-(ll)-sulfat, pentahidrat 6 mg, (E-5) Mangan-(ll)-sulfat, monohidrat 20 mg, (E-6) Cinkov oksid 65 mg, (E-8) Natrijev selenit 0,12 mg.

  Zakaj izbrati PLATINUM mokro hrano za pse?

  V običajno mokro hrano za pse dodajajo vodo ali razredčeno mesno juho, ki poskrbi za veliko vsebnost vlage, vendar je hranilna vrednost takšne hrane dosti manjša. Vsak 375 g paket PLATINUM MENU mokre pasje hrane ustreza hranilni vrednosti 800 g paketa običajne premium mokre hrane za pse. Tako vaš pes potrebuje veliko manjšo količino hrane, kot bi jo pri običajni mokri hrani za pse.

  Pri PLATINUM MENU mokri hrani za pse dajejo velik poudarek na kakovost živil, ki se nahajajo v njihovi visoko kakovostni mokri hrani za pse. Zato so se odločili za drugačno pot pri predelavi teh sestavin. Zavestno so se odločili reči NE dodajanju vode – popolna mokra hrana je tako kuhana v lastnem mesnem soku!

  Skrbna priprava mokre hrane v Tetra Recart®.

  Pri pripravi visoko kvalitetne mokre hrane za pse nimajo pomembno vlogo le sestavine, ampak je bistvenega pomena tudi zaščita hranil!

  Zato so pri PLATINUM MENU pakiranju uporabili inovativno pot – v posebnem pakiranju iz skupine Tetra Pak je mogoče pazljivo kuhanje s paro v lastnem mesnem soku. Zahvaljujoč posebni obliki Tetra Recart® je potreben zelo kratek čas kuhanja, kar ohranja pomembne hranilne snovi in vitamine. Poleg tega je embalaža okolju prijazna in se da 100% reciklirati. Zaradi velike razdalje od ovoja do sredine pločevinke je potrebno dosti več časa za kuhanje hrane okoli sredine pločevinke, zato je hrana ob robu pločevinke pogosto prekuhana. Ozka Tetra Recart® embalaža omogoča optimalno in hitro kuhanje hrane.