Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Platinum Menu Riba 375g

  Platinum Menu Riba 375g
  PLATINUM MENU Riba je popolna mokra hrana za odrasle pse. Zaradi svoje naravno-zdrave sestaveter optimalne prebavljivosti je primerna za odrasle pse vseh starosti in pasem. Hrana je brez nezaželenih dodatkov, ki obremenjujejo organizem, kuhana v lastnem soku, brez dodane vode !

  PLATINUM MENU Riba vsebuje samo visoko kakovostne sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi:

  - 83% sveže ribe (postrv, tuna in sardele)
  - Krompir kot polnovreden vir ogljikovih hidratov
  - Zelenjava z naravnimi antioksidanti
  - Olja in maščobe, vsebovane v svežem mesu za optimalno ravnovesje maščob
  - Ne vsebuje glutena!

  PLATINUM MENU je kuhan izključno v lastnem soku in s 68% vlago (koncentrat sokov iz sveže ribe), kar ga naredi idealnega za prehrano naših psov. Diši kot riba in ima okus po ribi! Vaš kuža bo navdušen!
  • Cena:

   2,49 €

  • Šifra artikla:

   04017

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Sestava: sveža postrv (49%), sveža tuna (17%), sveže sardele (17%), krompir, grah, lososovo olje, korenje, por.

  Analiza: surove beljakovine 13,00%, surove maščobe 10,5%, surovi pepel 3,00%, surove vlaknine 0,70%, kalcij 0,75%, fosfat 0,59%, vlaga (koncentrat sokov iz sveže ribe) 68,00%.

  Dodatki na kilogram hrane:
  VITAMINI, PROVITAMINI IN SNOVI S PODOBNIM UČINKOM: (E-672) vitamin A 4.000 IU, (E-671) vitamin D3 480 IU, (3a700) vitamin E (alpha-tocoferol acetate) 60 mg. Elementi v sledeh: (E-1) Železov sulfat heptahidrat 60 mg, (E-2) Kalijev jodid 0,45 mg, (E-3) Kobalt-(II)- karbonat, monohidrat 0,3 mg, (E-4) Baker-(ll)-sulfat, pentahidrat 6 mg, (E-5) Mangan-(ll)-sulfat, monohidrat 20 mg, (E-6) Cinkov oksid 65 mg, (E-8) Natrijev selenit 0,12 mg.

  Zakaj izbrati PLATINUM mokro hrano za pse?

  V običajno mokro hrano za pse dodajajo vodo ali razredčeno mesno juho, ki poskrbi za veliko vsebnost vlage, vendar je hranilna vrednost takšne hrane dosti manjša. Vsak 375 g paket PLATINUM MENU mokre pasje hrane ustreza hranilni vrednosti 800 g paketa običajne premium mokre hrane za pse. Tako vaš pes potrebuje veliko manjšo količino hrane, kot bi jo pri običajni mokri hrani za pse.

  Pri PLATINUM MENU mokri hrani za pse dajejo velik poudarek na kakovost živil, ki se nahajajo v njihovi visoko kakovostni mokri hrani za pse. Zato so se odločili za drugačno pot pri predelavi teh sestavin. Zavestno so se odločili reči NE dodajanju vode – popolna mokra hrana je tako kuhana v lastnem mesnem soku!

  Skrbna priprava mokre hrane v Tetra Recart®.

  Pri pripravi visoko kvalitetne mokre hrane za pse nimajo pomembno vlogo le sestavine, ampak je bistvenega pomena tudi zaščita hranil!

  Zato so pri PLATINUM MENU pakiranju uporabili inovativno pot – v posebnem pakiranju iz skupine Tetra Pak je mogoče pazljivo kuhanje s paro v lastnem mesnem soku. Zahvaljujoč posebni obliki Tetra Recart® je potreben zelo kratek čas kuhanja, kar ohranja pomembne hranilne snovi in vitamine. Poleg tega je embalaža okolju prijazna in se da 100% reciklirati. Zaradi velike razdalje od ovoja do sredine pločevinke je potrebno dosti več časa za kuhanje hrane okoli sredine pločevinke, zato je hrana ob robu pločevinke pogosto prekuhana. Ozka Tetra Recart® embalaža omogoča optimalno in hitro kuhanje hrane.