Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Platinum Doggy Coach Tuba Roza

Platinum Doggy Coach Tuba Roza
S Platinum Doggy Coach tubo za hranjenje lahko hitro in enostavno nagradite svojega psa. Tuba je idealna za trening, na sprehodih, med potovanjem ali na poti. Zaradi ozke oblike se Doggy Coach prilega vsaki torbici ali žepu. Tuba je izdelana za večkratno uporabo, lahko jo ponovno napolnimo in je vedno pripravljena za uporabo. Čiščenje in polnjenje je enostavno, saj se pokrov tube popolnoma odstrani. Tuba z volumnom 89ml je izdelana iz hrano-varnega silikona in je 100% brez BPA, čistimo jo lahko tudi v pomivalnem stroju. Mehka, prožna in zelo stabilna oblika tube zagotavlja enostavno rokovanje za vsakega lastnika psa.
 • Cena:

  7,98 €

 • Šifra artikla:

  04023

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prednosti PLATINUM Doggy Coach tube za hranjenje:
 • Tubo je mogoče večkrat napolniti in uporabiti
 • Idealno za PLATINUM mokro hrano za pse in drugo pastasto hrano
 • Enostavno čiščenje v pomivalnem stroju
 • Narejeno iz hrano-varnega silikona, 100% brez BPA
 • Idealen pripomoček za trening, na sprehodih, med potovanjem ali na poti.
Platinum Doggy Coach – hitro in enostavno nagradi svojega psa

Z Doggy Coach lahko nagrado natančno doziramo. Vsebina je varno zaprta s pokrovom, ki se tesno prilega na silikonsko ustnico tube. Ko pokrov odpremo lahko z rahlim pritiskom na tubo takoj in natančno ter enostavno doziramo želeno količino.

DoggyCoach se odlično kombinira z mokro hrano PLATINUM MENU, ki ima primerno čvrstost. Če je potrebno, lahko moko hrano pomešate z malo vode, da je vsebina še mehkejša in bolj pastasta. Seveda lahko uporabite katero koli hrano, ki je primerna za stiskanje.