Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Bio Zeliščni Šampon za temno dlako

  Bio Zeliščni Šampon za temno dlako
  Eko Zeliščni Šampon za temno dlako je ročno narejen iz ekoloških surovin, ki so posebej izbrane, da iz temnega kožuščka naredijobleščeče temen kožušček. Z uporabo eko zeliščnega šampona bodo dlake tvojega kužka mehke in močne, kožušček bo spet v svojem naravnem ravnovesju. Šampon preprečuje nastajanje prhljaja in raznih vnetij ter varuje pred zajedavci. In odlično diši. Šampon Grom:

  - ne vsebuje nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom
  - za nego temne dlake, saj dlake okrepi in potemni
  - primeren za redno, pogosto uporabo
  - z njim lahko dnevno čistite tačke, saj jih ne izsušuje

  Vsi eko zeliščni šamponi za kužke so narejeni ročno in imajo ekološki certifikat, ki potrjuje izbor vrhunskih ekoloških surovin. Zeliščni izvlečki so sveži, iz lastne ekološke pridelave zeliščnega vrta Cvetka. Ne vsebujejo nobenih sintetičnih kemijskih snovi, penilcev ali sintetičnih arom.
  • Cena:

   12,00 €

  • Šifra artikla:

   04044

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Si kdaj preveril sestavine na šamponu svojega kužka? Če so sploh navedene, jih je nemogoče izgovoriti in so produkt sintezne kemije. Različni detergenti, derivati alkoholov in umetne arome, ki jih najdejo svojo pot skozi kožo v telo, to pa jih ne more ustrezno razgraditi in porabiti. V eko zeliščnem šamponu najdeš milo (kalijev stearat), ki nastane v procesu umiljenja olj in odstrani umazanijo (dokazano ni škodljiv za kužkov organizem), in ostanke olj, ki jih celice kožuha porabijo za svoje delovanje. Zato se v kožuhu po uporabi vzpostavi naravno ravnovesje, dlake postanejo močne, mehke in sijoče.

  Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo nego z ekološkim zeliščnim šamponom.

  Sestava:

  Palmovo olje: je izredno bogato z vitamini A, C in E, ki so pomembni varuhi naših celic. Ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki in jo vlaži.

  Kakavovo maslo: navlaži kožuh in uravna izločanje maščobe, poleg tega pa še odlično diši in izdatno nahrani kožo.

  Olivno olje: poudari naraven lesk dlake in navlaži ter prepreči lomljenje dlake

  Karitejevo maslo: deluje pomirjujoče, preprečuje in zdravi vnetna obolenja kožuha, razne izpuščaje in bolezenske spremembe na kožuhu

  Kokosovo olje: pravi ‘čudež narave’, ki obnavlja kožuh in preprečuje nastajanje prhljaja

  Izvleček rožmarina: čisti in regenerira dlačne mešičke, zaradi česar dlake izraščajo hitreje in so močne ter se ne lomijo

  Izvleček žajblja: naravno potemni dlako in zaščiti kožuh pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Preprečuje in zdravi razna vnetna obolenja kožuha

  Izvleček timijana: uravnovesi delovanje lojnic in posledično izločanje maščob v kožuhu ter preprečuje izpadanje dlake

  Izvleček preslice: preprečuje izpadanje dlake in okrepi strukturo dlak. Dlake so močnejše in se manj lomijo

  Izvleček bazilike: preprečuje izpadanje dlak, poživi celice kožuha in pospeši njihovo obnavljanje, navlaži kožuh

  Količina: 250ml

  Šampon ima ekološki certifikat, kar pomeni, da so vse sestavine 100% naravne in iz ekološke pridelave. Vse olja in masla v proizvodnji zeliščnega vrta Cvetka so proizvedena v trajnostnih, ekoloških nasadih, kar pomeni, da se zaradi njih ne krči deževni pragozd in kakorkoli drugače njihova proizvodnja ne škoduje ekosistemu.

  Šampon za pse je narejen ročno, po tradicionalnem postopku umiljenja, vsebuje še destilirano vodo in glicerol, ki nastane pri umiljenju maščob s KOH.