Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Bio Zeliščna Tekočina za čiščenje ušes

  Bio Zeliščna Tekočina za čiščenje ušes
  Ima tudi tvoj kuža hitro umazana ušesa, sploh poleti, ko se temperature dvignejo? Toplo in vlažno ter slabo prezračeno je idealno okolje za razvoj glivic in bakterij v ušesu. Sploh, če ima tvoj kuža povešena ušesa. Bio zeliščna tekočina za čiščenje ušes se super obnese pri preprečevanju problemov z ušesi. Tekočina za čiščenje ušes:

  - preprečuje rast in razvoj bakterij in glivic
  - pomaga preprečevati vnetje
  - iz 6 izvlečkov zelišč iz lastne bio pridelave

  Zelišča v tekočini za čiščenje ušes preprečujejo rast in razvoj bakterij in glivic, ki se rade naselijo v ušesih. Pridelana so na bio posestvu zeliščnega vrta Cvetka, skrbno požeta in skladiščena, dokler iz njih ne naredijo profesionalnih izvlečkov z zdravilnimi lastnostmi. Uho očistijo in zavarujejo pred pretiranim razvojem bakterij in glivic ter morebitnim vnetjem ušesa, ki je za kužka zelo neprijetno.
  • Cena:

   8,00 €

  • Šifra artikla:

   04047

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Zeliščna tekočina je sprva nastala, ker ima Timi – maskota zeliščnega vrta Cvetka vsako poletje probleme s čistočo ušes. Seveda zaradi nenehnega čofotanja po vodi, valjanja po rosni travi, dirjanja in povešenih ušes. S kombinacijo zelišč mu jih čistijo vsaj 2x tedensko in uspešno preprečujejo vnetje ušes.

  Tekočina je namenjena čiščenju zunanjega ušesa, nakapljamo jo na bombažno blazinico in z njo obrišemo uho. Tekočine nikoli ne kapljaj v uho, saj voda pospešuje rast bakterij in glivic, lahko pa se tudi dodatno zamaši sluhovod. Uho bo po uporabi tudi prijetno odišavljeno.

  Sestava:

  Izvleček ognjiča: preprečuje vnetja in zavira rast škodljivih bakterij. Kot močan antioksidant zaščitno deluje na uho in pospešuje obnovo celic

  Izvleček timijana: zavira rast in razvoj bakterij in glivic ter blaži srbečico

  Izvleček ožepka: zavira rast in razvoj bakterij in glivic, pomirja razdraženo tkivo v ušesu

  Izvleček žajblja: pospešuje celjenje ranic in obnovo kožnega tkiva, zaviralno deluje na bakterije in glivice

  Izvleček kamilice: pomirja vnetje, blaži srbečico in pospešuje celjenje tkiva. Preprečuje rast in razmnoževanje bakterij

  Izvleček melise: deluje zaščitno pred virusi in bakterijami

  Voda

  Etanol

  Količina: 100ml

  Vse olja in masla v proizvodnji v zeliščnem vrtu Cvetka so proizvedena v trajnostnih, ekoloških nasadih, kar pomeni, da se zaradi njih ne krči deževni pragozd in kakorkoli drugače njihova proizvodnja ne škoduje ekosistemu.