Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Eva's EM Ovratnica XXS

Eva's EM Ovratnica XXS
EM ovratnice vsebujejo efektivne mikroorganizme, ki delujejo proti parazitom, imajo pa tudi druge pozitivne učinke na pasji organizem.

EM mikroorganizmi oddajajo dolge infrardeče žarke, ki so najdaljši žarki v svetlobnem spektru. Ta valovna dolžina je zelo kompatibilna s človeškimi in živalskimi tkivi. Telo jih zlahka absorbira do 7,5 cm globoko, kjer lahko naredijo veliko dobrega dela. Dolgi infrardeči žarki odpravljajo zbitke krvnih celic, kar izboljša prekrvavitev. Ker prodrejo globoko v tkivo, delujejo tam, ne samo na površini kože. Dolgi infrardeči žarki dajejo občutek toplote, tako da aktivirajo celice. To izboljšano in uravnoteženo okolje v vašem psu, ki ga povzroči EM, lahko zmanjša število klopov, ki se prisesajo na vašega psa. Nekateri psi postanejo mirnejši in bolj uravnoteženi, nekateri pa dobijo mehkejšo in bolj svetlečo dlako.
  • Cena:

    12,50 €

  • Šifra artikla:

    04567

VelikostŠifra artiklaCena
XXS0456712,50 €
XS0459814,00 €
S0459915,50 €
M0460017,00 €
L0460118,50 €
XL0460220,00 €
XXL0460322,00 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

EM keramika je narejena s fermentacijo posebnih glin s približno 80 različnimi mikroorganizmi (EM) in nato spečena. Sive pipe so pečene na 1200 °C in obdržijo svoje lastnosti skoraj za nedoločen čas zaradi spremembe strukture gline med pečenjem, s čimer se EM ujamejo v njeno matriko. Posledično te EM pipe delujejo glede na svoje fizične lastnosti in so učinkovite skoraj za nedoločen čas.

EM so 100% naravni, ne puščajo barve, nimajo vonja in so primerni za vse pse, ker ne povzročajo alergij. Vzdrževanje je zelo enostavno in če jih vzdržujete prav, vam vračajo s svojim delovanjem. EM ovratnico na vsake dva tedna operite v hladni vodi, brez umetnih mil in posušite na soncu, da se EMčki napolnijo s toploto in energijo sonca.

Za maksimalen izkoristek EM ovratnice naj jo pes nosi prve štiri tedne 24 ur na dan, po štirih tednih jo lahko snamete ponoči, vendar bo bolj učinkovita, če jo nosi 24 ur na dan. Pes se z ovratnico lahko brez problema kopa, vendar ne v bazenih s kemikalijami (klor in podobno).

Proti klopna ovratnica iz EM je lahko učinkovita tako kot vsak repelent za klope, ki ga najdemo na trgu, vendar brez stranskih učinkov, zato je varna za uporabo in posebej primerna za pse z alergijami in občutljivostmi. Vseeno pa ne obstaja 100 % zagotovilo, da bo proti klopna ovratnica iz EM ali katerikoli drug repelent popolnoma preprečil klopom, da se prisesajo na naše kosmate prijatelje. Najboljši način je, da se izogibate področij, kjer je veliko klopov, preverjate svojega psa in sebe po vsakem sprehodu po naravi. EM keramika je prav tako varna, če imate v vašem gospodinjstvu otroke (vendar ne pustite, da jih otroci ali psi jedo!). NE pripenjajte kužkov na EM ovratnico.

Kaj je EM?
EM® je kratica za efektivne mikroorganizme – ime za znamko družine izdelkov, ki temeljijo na mikrobih in uporabljajo tehnologijo, ki jo je razvil japonski znanstvenik Dr. Teruo Higa. Glavni produkt, EM-1® je tekoči izdelek, ki vsebuje tri mikrobe:

- kvas,
- fotosintetične bakterije
- lakto bakterije.

EM-1® deluje skupaj z lokalnimi in prirojenimi mikrobi, da ustvarja sinergijo med mikroorganizmi in večjimi oblikami življenja, kot npr. insekti, črvi, hišni ljubljenčki, živino in ljudmi. Vsi izdelki, ki uporabljajo EM tehnologijo® delno vsebujejo EM-1® v delu proizvodnega procesa – npr. EM-1®, PRO EM-1®, Dr. Don’s®, EM® Keramika, EM-1®Bokaši, EM-X Gold®. Zgodovina in vir na : www.teraganix.com/... .


Ovratnica je prilagodljiva s štoperji, napisana mera je najmanjša mera, ki je možna za ovratnico:
XXS 21cm
XS 26cm
S 31cm
M 36cm
L 41cm
XL 46cm
XXL 51cm

Slike so simbolične, ob spletnem naročilu vam po mailu pošljemo slike tistih barvnih kombinacij ki jih imamo na zalogi, da lahko izberete ustrezno.