Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Nina O. Cat/Dog Spinny Large Wood

  Nina O. Cat/Dog Spinny Large Wood
  Filozofija Nine Ottosson je, da ima pes štiri noge in eno glavo, vseh pet pa potrebuje dejavnost na različne načine - fizično in miselno.

  1. Igre in igrače Nine Ottosson bodo zaposlile um in telo vašega psa.

  2. Lahko pomaga preprečiti in zmanjšati težave pri obnašanju!

  3. Pomaga preprečiti in zmanjšati težo.

  4. Igre vam bodo pomagale okrepiti zvezo s svojim psom.

  5. Preprečite dolgčas.


  Razpon interaktivnih iger Nine Ottosson je bil oblikovan tako, da spodbuja možgane psa in hkrati krepi odnos psa z lastnikom. Vsaka zasnova ima edinstven mehanizem, ki potrebujejo miselne in fizične spretnosti psa, da bi odkrili skrite nagrade. Igre jih nastavimo na različne stopnje težavnosti, da bi zadovoljili vse starosti in pasme psov. Torej, če imate "Forrest Gumpa" ali "Albert Einsteina", igre Nina Ottosson, ustrezajo vsakemu psu!
  • Cena:

   22,90 €

  • Šifra artikla:

   04634

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Lesena vrtljiva igrača, ki vzpodbuja aktivnost vas in vašega psa/mačko. Skrijte priboljške v vdolbine pod vrtljivim diskom. Naj vaš pes/mačka išče, kje so skriti priboljški, zaradi česar poskušajo s tacami oz smrčkom premakniti drsne plošče. 

  Namig: če ima vaš pes/mačka poškodovano tačko, predlagano, da dvignete igračo na stol ali dvignjeno površino tako, da se pes/mačka igrata izključno z gobcem.

  Opozorilo: ne pustite, da vaš pes/mačka žveči ali grize igračo brez vašega nadzora. Ko ste končali z igro pospravite igračo na varno mesto, kjer je pes/mačka ne more doseči. Ta igrača ni namenjena igri otrok.
  Primerno za pse in mačke vseh velikosti in starosti.

  Stopnja težavnosti: 1.