Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Igrača Activity Doggy Brain Train 2v1

Igrača Activity Doggy Brain Train 2v1
Inteligentna lesena igrača za pse, tudi za začetnike, za motivacijo in razmišljanje, „igra s čepi“ in „igra z drsniki“ v enem, skupna igra med lastnikom in psom, preprečuje dolgčas.
  • Cena:

    18,90 €

  • Šifra artikla:

    04658

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izzovite svojega psa! S pasjo igračo Doggy Brain Train 2v1 animirate vašega štirinožnega prijatelja, da napne možgane in uporabi svoje mentalne sposobnosti, da si pridobi priboljške. Na igriv način podpira sposobnost razmišljanja in učinkovito preprečuje dolgčas. S to odlično pasjo igračo iz mehkega lesa pridobite hkrati dve miselni igri v enem. Pri “igri s čepi“ se priboljšek skrije pod enega od čepov in vaš pes ga mora znova najti. „Igra z drsniki“ na drugi strani deluje s premikanjem predalov. Vaš pes jih mora potiskati sem in tja in tako odpreti okrogle lesene pokrove na luknjah in na tak način priti do priboljškov.

Za uporabo Doggy Brain Train 2v1 ne potrebuje vaš štirinožec nobenih predhodnih znanj. Vsak pes lahko sodeluje in tako na igriv način zvišuje svoje sposobnosti razmišljanja. Vaš ljubljenček bo visoko motiviran in bo navdušeno sodeloval!

Velikost: Ø 25 cm: primerno za male in srednje velike pasme psov; poglobitve: G 1,4 x Ø 3,5 cm

Opozorilo: kot pri vsakem drugem izdelku, prosimo, nadzorujte vašo žival pri igri s to igračo. Izdelek redno pregledujte za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, da preprečite morebitno poškodovanje vaše živali.