Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Palvital Fish Oil 60 kapsul

Palvital Fish Oil 60 kapsul
PALVITAL

Sestavine naravnega izvora.

Vse sestavine vpisane v EU register živalske krme.

Proizvedeno v trajno odobrenem obratu za proizvodnjo krme in hrane za male živali v Sloveniji.

Proizvodnja poteka po načelih dobre proizvode prakse in HACCP načel.

Skrbno izbrane sestavine, ki so ob prevzemu vse redno analizirane v pristojnih akreditiranih laboratorijih.
  • Cena:

    18,90 €

  • Šifra artikla:

    05070

Dodaj v košarico

Opis izdelka

CELOSTNA SKRB ZA ORGANIZEM, ZDRAVO KOŽO IN DLAKO

Zdravje našega štirinožca je pogosto vidno že ob pogledu nanj. Bister pogled, svetleča dlaka in zdrava koža kar izžarevajo dobro počutje. Za tak zdrav videz so izrednega pomena tudi maščobe, ki so vir pomembnih esencialnih maščobnih kislin ter v maščobi topnih vitaminov. Kvaliteta maščob, ki jih ponudimo našim živalim, je odvisna od količine, vrste in razmerja maščobnih kislin. Ker je običajna hrana naših štirinožcev postala industrializirana se v njihovih posodah pogosto znajde predvsem maščoba slabe kvalitete, ki vsebuje veliko homogenizirane in rafinirane maščobe, predelane soje, koruze in pšenice ter mesa industrijskih živali, ki ne dobivajo kvalitenih hranil in tako ne morejo vsebovati ustreznih maščobnih kislin. Poleg tega je briketirana hrana ekstrudirana pri visokih temperaturah in obdelana z namenom podaljšanja obstojnosti, kar prav tako spremeni kvaliteto maščob.

Maščobne kisline so sestavni del celičnih sten in sten celičnih organov (mitohondrijev, pomembnih za tvorbo energije). Od njihove sestave je odvisno, kako dobro bo celica lahko delovala. Več omega 3 maščobnih kislin v celični steni izboljša prožnost membrane in s tem prožnost kože ter stene krvnih žil. Iz omega 3 in omega 6 maščobnih kislin nastajajo snovi, ki uravnavajo vnetne procese v telesu. Te maščobne kisline telo sicer lahko večinoma izgradi tudi samo, vendar pa mu vsekakor koristi, da mu delo olajšamo z dodajanjem, še posebej danes, ko je obremenjeno s tolikimi različnimi toksini iz okolja, hrane, zdravil in cepiv. Z dodajanjem kapsul FishOil omogočimo našim ljubljencem da pridobijo dovolj potrebnih omega 3 maščobnih kislin v pravem razmerju z omega 6 maščobnimi kislinami.

FISHOIL je namenjen zdravim mladim in odraslim psom in mačkam v različnih fizioloških obdobjih ter živalim, ki imajo različne težave s kožo. Priporočamo ga tudi za živali, ki imajo kronične vnetne procese (pogosta pri starejših živalih).

Vsebuje preverjeno količino EPK in DHK (omega3) maščobnih kislin.

Omega 3 maščobne kisline so pomembne za uravnavanje vnetnih procesov v telesu.

Omega-3 pozitivno vplivajo na procese celične obnove.

Omega-3 sodelujejo pri razvoju možganov in očesne mrežnice (pomemben prehranski dodatek za mladiče, breje in doječe psice in mačke).

Vitamin E je v maščobi topen antioksidant in ima vlogo pri zaščiti celic pred oskidativnim stresom (preprečuje poškodbe celičnih sten in jih ohranja stabilne)

FISHOIL vsebuje olje rib iz severnih morij, je prečiščeno, da ne vsebuje toksičnih težkih kovin in koncentrirano, da z majhno količino naš štirinožec dobi dovolj za svoje potrebe.

Vsebina: 60 kapsul.

Dnevni vnos:
do 10 kg 1 kapsula vsak drugi dan
11 do 30 kg 1 kapsula na dan
Nad 30 kg 2 kapsuli na dan