Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Trixie igrača Poker box

  Trixie igrača Poker box
  Inteligentna plastična igrača za pse, tudi za začetnike, za motivacijo in razmišljanje, „igra odpiranja“ in „igra vlečenja“ v enem, skupna igra med lastnikom in psom, preprečuje dolgčas.
  • Cena:

   22,50 €

  • Šifra artikla:

   05127

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Izzovite svojega psa! S pasjo igračo Poker box animirate vašega štirinožnega prijatelja, da napne možgane in uporabi svoje mentalne sposobnosti, da si pridobi priboljške. Na igriv način podpira sposobnost razmišljanja in učinkovito preprečuje dolgčas. Poker box je igra z veliko zanimivimi možnostmi. Vsebuje 4 škatlice z različnimi odpiranji. Pes dobi poslastice z uporabo različnih tehnik za odpiranje predalčkov, pokrovov.
  Na osnovno ploščo lahko vse 4 škatlice tudi posamično namestite. Se pes najprej nauči odpiranja ene nato dodate drugo itd.
  Igra ima zaščito proti drsenju - gumjaste nogice.
  V paketu dobite tudi knjižico z nasveti in triki za optimalno usposabljanje.

  Za uporabo igre Poker box ne potrebuje vaš štirinožec nobenih predhodnih znanj. Vsak pes lahko sodeluje in tako na igriv način zvišuje svoje sposobnosti razmišljanja. Vaš ljubljenček bo visoko motiviran in bo navdušeno sodeloval!

  Velikost plošče: 31x31cm.

  Stopnja težavnosti: 2.

  Čiščenje je enostavno, ročno ali v pomovalcu posode.

  Opozorilo: kot pri vsakem drugem izdelku, prosimo, nadzorujte vašo žival pri igri s to igračo. Izdelek redno pregledujte za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, da preprečite morebitno poškodovanje vaše živali.