Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Trixie igrača Activity Game Bone

  Trixie igrača Activity Game Bone
  Inteligentna lesena igrača za pse, primerna za začetnike kot tiste, ki so se že spoznail s takšnimi igrami, odlična za motivacijo in razmišljanje, dve igri v eni, le obrnite stran igrače. Skupna igra med lastnikom in psom, preprečuje dolgčas.

  Stran 1 solitaire (stopnja težavnosti 1): pes mora dvigniti stožce, da dobi priboljške/nagrado.

  Stran 2 šah (stopnja težavnosti 2): pes dobi poslastice s premikanjem drsnikov; drsnike lahko blokirate s stožci in s tem naredite igro bolj zahtevno.
  • Cena:

   25,90 €

  • Šifra artikla:

   05138

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Igra Trixie Activity Bone je pravzaprav dve igri v eni, primerni za začetnike in vmesne igralce. Psi želijo biti aktivni in igra Trixie Activity Bone ponuja nove izzive za vas in vašega psa.

  Prva strateška igra se imenuje Solitaire. Ta zahteva, da vaš pes odstrani stožce s plošče, da bi odkrili skrite priboljške. Na vrhu vsakega stožca je majhna luknja, ki vašemu hišnemu ljubljencu omogoča, da s pomočjo vonja zazna če se kaj skriva pod njim. Vendar pa morajo psi nato dvigniti, ne pa prevrniti, stožec, da pridejo do svoje nagrade. Da povečate težavnost dodajajte vedno več stožcev.

  Na drugi strani pa je bolj napredna šahovska igra. Vključuje skrivanje priboljškov v luknjice, ki jih nato zakrijete z drsniki. Vaš pes mora s premikati drsnike, da pride do priboljškov. Za dodatno stopnjo težavnosti lahko drsnike zaprete s stožci.

  Igrača je marejena je iz trde lakirane plastike. V paketu dobite tudi knjižico z nasveti in triki za optimalno usposabljanje.

  Velikost: 31x20cm

  Stopnja težavnosti: 1 in 2.

  Čiščenje je enostavno, ročno ali v pomovalcu posode.

  Opozorilo: kot pri vsakem drugem izdelku, prosimo, nadzorujte vašo žival pri igri s to igračo. Izdelek redno pregledujte za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, da preprečite morebitno poškodovanje vaše živali.