Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus zaščita pred bolhami in klopi

Canis Plus zaščita pred bolhami in klopi
Canis Plus kapljice proti klopom in bolham so naravna zaščita pri odpravljanju in preprečevanju bolh in klopov pri psih. Vsako leto znova nadležni škodljivci napadajo naše hišne ljubljenčke, od klopov, bolh in celo do nekaterih vrst komarjev, ki lahko prenašajo viruse in bakterije, ki lahko povzročijo hude bolezni psov. Ob redni uporabi Canis Plus kapljice učinkovito odpravimo pasje bolhe in klope pri psih.
  • Cena:

    19,97 €

  • Šifra artikla:

    05371

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Za več kot 90% težav s kožo pri kosmatincih so krive bolhe, ki so vmesni gostitelj pasje trakulje, ki je nevarna tudi za ljudi. 
Tako kot pri ljudeh so klopi tudi za pse zelo nevarni, saj povzročajo hude klopne bolezni psov (npr.: borelioza pri psu), katerih zdravljenje je dolgotrajno in težko, pustijo pa lahko tudi veliko negativnih trajnih posledic. Morebitne okužbe preprečimo tudi tako, da psa po vsakem sprehodu temeljito pregledamo in klope odstranimo. Vsi preparati pred škodljivci delujejo od živali do živali različno. Učinek naravnih preparatov je odvisen od skrbne in dosledne uporabe. Naravni preparati v živalih ne puščajo toksičnih ostankov, niti v stanovanju ali na ljudeh.

Canis Plus kapljice sestava:
 
JOJOBINO OLJE
Jojobino olje je popolnoma brez vonja in lahko deluje pomirjujoče in protivnetno. Uporablja se ga za naravno nego kože, vsebuje veliko vitaminov in ima visoko hranilno vrednost ter naraven zaščiten faktor. Jojobino olje se uporablja za vlaženje kože in za zdravo, sijočo ter močno dlako. 

NEEM OLJE
Neen olje zagotavlja odlično zaščito pred ugrizi in piki insektov. Lahko deluje antiseptično in je učinkovito proti srbenju - proti praskanju psa. Njegove naravne sestavine ne ščitijo le pred komarji, bolhami, klopi, muhami in pršicami, ampak so tudi zelo hranilne. Neem olje ima pomembno vlogo pri vlaženju suhe in občutljive kože. Deluje lahko tudi proti glivicam, lahko ima protibakterijsko in protivirusno delovanje, zato se lahko uporablja tudi pri vnetju ušes pri psu in ušesnih pršicah. Neem olje je osnova za zaščito pred paraziti (bolhe pri psih, klopi pri psih, pršice) in se izkaže za odlično v kombinaciji z sivkinim in kokosovim oljem.

SIVKINO OLJE
Sivkino olje lahko blagodejno deluje na vneto kožo in srbečico (npr:. praskanje psa). Ena od številnih pozitivnih lastnosti sivkinega olja je antiparazitsko delovanje (odganja mrčes, klope pri psih in pasje bolhe). Sivkino olje je tudi v pomoč pri odpravi prhljaja pri psu.

OLJE ČAJEVCA
Olje čajevca lahko ima protimikrobno delovanje, deluje proti nekaterim bakterijam, virusom in glivičnim organizmom. Olje čajevca neguje masno kožo in je učinkovito pri odpravljanju prhljaja pri psu ter poskrbi za pH ravnovesje kože.
 
V Canis Plus kapljicah proti bolham in klopom pri psih so vsa štiri zelišča združena po lastnem receptu in so odlično sredstvo proti parazitom (pršice, bolhe pri psih, klopi pri psih in ostali zajedavci pri psih).

UPORABA:
Ob prvi uporabi: 3 tedne vsak dan po 1 kapljico vmasiramo v obe ušesi na notranji strani (ne v ušesni kanal!)

Nadaljnja uporaba: nato zadostuje 2-3x tedensko 1 kapljica.
Izogibajte se očesnemu kontaktu!
Po kopanju živali je potrebno ponoviti nanos.

Primer hudih okužb z bolhami in klopi pri psih: 
Pri hudih okužbah se lahko dodatno po 1 kapljico vmasira pod pazduho, vrat in rep. Izven glavne sezone delovanja parazitov (bolhe pri psih, klopi pri psih, pršice) je dovolj, če nanašamo 1x v razmaku 2 do 3 tednov. Da se žival ne bi okužila z bolhami, priporočamo uporabo skozi celo leto.
Canis Plus kapljice - delovanje:
Z masažo kapljic na notranjo stran ušes prodrejo aktivne sestavine Canis Plus kapljic proti bolham in klopom v krvni obtok živali. Za živali to nima škodljivih vplivov.
Bolhe, ki se hranijo s krvjo gostitelja (psa), sestavin v teh kapljicah ne prenašajo in poginejo v roku cca. 4 - 6 ur. Klop ob ugrizu zaradi sestavin Canis Plus kapljic ne ostane več priterjen na živali. Zaradi aktivnih sestavin kapljic se mesto ugriza tudi razkuži, kar preprečuje okužbo z borelijo - borelioza pri psu. Mesto ugriza lahko dodatno razkužimo tudi sami.

Vsebina: 10ml