Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Jagnjetina&bučke&jabolko 800g

Canis Plus Jagnjetina&bučke&jabolko 800g
Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
-visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
-Kakovostne beljakovine,
-Vsi vitamini in minerali so naravni.

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
-ne vsebuje glutena,
-ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
-hrana za pse brez žitaric,
-ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
-ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
-brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

    6,45 €

  • Šifra artikla:

    05374

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine:
 
Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

JAGNJETINA (mišično meso)
Jagnječje meso je bogat vir beljakovin, primerno za občutljive in alergične pse zato, ker ga večina psov v svojem življenju še ni poskusila (v primerjavi s piščančjim mesom, ki je najbolj razširjeno). Jagnjetina je izjemnega okusna in je lahko prebavljiva, zato ne obremenjuje želodca. Jagnjetina, v primerjavi z drugimi vrstami mesa, vsebuje več linolne kisline, ki deluje antikancerogeno. Jagnječje meso vsebuje veliko karnitina, ki pospešuje presnovo maščobnih kislin. Vsebuje tudi vitamina A in C ter minerale (natrij, kalcij, železo in kalij, selen). Jagnječje meso je tudi pomemben vir cinka, ki je v drugi hrani manj zastopan in ugodno deluje na imunski sistem. Jagnjetina vsebuje nekaj več vitamina B2 kot ostale vrste mesa, vsebuje pa tudi veliko vitaminov B kompleksa, zlasti vitamin B12.

NOTRANJI ORGANI
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

BUČE
Buče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom.

JABOLKO
Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

KONOPLJINO OLJE
Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

ŠIPEK
Za krepitev imunskega sistema in večjo vitalnost. Šipek izboljša gibljivost sklepov in podpira imunski sistem, saj je bogat z vitamini A, B,C, E in minerali (kalij in magnezij). 

KOPRIVA
Je dober diuretik in s tem pospešuje odvajanje strupenih metabolitov iz telesa in dobro vpliva na zdravje sečil. Kopriva pa je tudi bogat vir železa.

IZVLEČEK MORSKIH ALG
Morske alge vsebujejo številne minerale, vitamine, aminokisline in elemente v sledeh. Kalcij morskih alg je 100% naravni vir kalcija, jod iz morskih alg pa je ključni mineral za normalno delovanje organizma.

ANALIZA:
surove beljakovine 10,70 %, surove maščobe 6,50%, surove vlaknine 0,60%, surovi pepel 1,70 %,  kalcij 0,20%, fosfor 0,15%, vlažnost: 76,30%. 

SESTAVINE:
jagnječje meso 34%, jagnječje srce 12%, bučke 12%, jagnječja pljuča 10%, jagnječja mesna juha 8%, buče 8%, jagnječji goltanec 5%, jagnječja jetra 5%, jabolka 2%, konopljino olje iz semen 1%, šipek 1%, kopriva 1%, izvleček morskih alg 1%.