Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Losos 1kg

Canis Plus Losos 1kg
Naturavetal hladno stiskana hrana Canis Plus losos je primerna hrana za pse vseh starosti in pasem, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav. Uravnotežena in zdrava hrana za pse, z kvalitetnimi lahko prebavljivimi ribjimi (vsebuje 60% svežega mesa lososa) beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. K hrani je dodano lahko prebavljivo prosom, bogato z vitamini, minerali in elementi v sledeh. Proso ne vsebuje glutena, je bogat vir silicija in vitaminov B kompleksa. Hrana za pse Canis Plus z okusom lososa vsebuje le visoko kakovostne naravne sestavine brez kakršnih koli sintetičnih dodatkov, kot so umetni konzervansi, barvila, ojačevalci okusa, antioksidanti in sintetični vitamini. Vsaka od teh snovi je lahko vir različnih bolezni - alergije, prebavne težave, rak in kožne alergije.
Naturavetal hladno stiskana hrana za pse je hrana za zdravo črevesno floro in dobro prebavo vašega psa. Zdravje se začne pri črevesju!
  • Cena:

    9,80 €

  • Šifra artikla:

    05380

Dodaj v košarico

Opis izdelka

HRANA ZA PSE CANIS PLUS LOSOS - POSAMEZNE SESTAVINE

LOSOS (MIŠIČNO MESO)
Losos v hladno stiskani hrani za pse Naturavetal ni niti divji niti gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu. Losos spada med najbogatejše prehranske vire esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vašega psa.

LOSOSOVO OLJE
Lososovo olje vsebuje esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidante. Omega -3 maščobne kisline so življenjskega pomena za možgane, srce in ožilje. Lososovo olje v Naturavetal hladno stiskani hrani za pse daje hrani dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.

PROSO
Proso je pražito, ki ne vsebuje težko prebavljivih beljakovin - glutena. Proso je edino žito, ki v želodcu povzroči alkalno (bazično) reakcijo in je zaradi tega primerno tudi za občutljive želodce. Zaradi bazičnega delovanja zavira razvoj »slabih bakterij« in pozitivno vpliva na črevesno floro in druge črevesne bolezni. Proso je zelo bogato z mikrohranili (magnezij, cink, železo,…) in z vitamini B kompleksa. Proso je tudi bogat vir silicija, ki ga najdemo v obliki topne silicijeve kisline. Silicij ima pomembno vlogo pri zmanjševanju težav s kožo in pri zmanjševanju težav povezanih z alergijami. S tem silicij pozitivno vpliva na dlako, kremplje in zobe vašega psa. Silicij ohranja vezivno tkivo elastično in skupaj s kalcijem pomembno prispeva k zdravju kosti in sklepov.

KOKOSOVA MAŠČOBA
Kokosova maščoba je bogata s srednje verižnimi maščobnimi kislinami, zlasti z lavrinsko kislino. Lavrinska kislina dviguje odpornost, podpira imunski sistem, deluje protivirusno, protibakterijsko in protiglivično. Zelo uspešno pa deluje tudi proti parazitom. Kokosova maščoba vsebuje tudi kaprilno kislino, ki spodbuja rast »dobrih« bakterij.

ROŽIČI
Rožiči vsebujejo visok delež prehranskih vlaknin, ki igrajo ključno vlogo pri dobri prebavi. Rožiči v črevesju nase vežejo strupene snovi in so zato v pomoč pri težavah s prebavo.

PIVSKI KVAS
Vsebuje ogromno vitaminov in mineralov, ki koristijo zdravju vašega psa. Pivski kvas vsebuje vitamine B kompleksa (B1, B2 in B6), folno kislino, kalcij, magnezij, kalij, natrij, baker, cink, selen in številne aminokisline. Pivski kvas ima probiotično, antibiotično in antioksidativno delovanje. Dodatek pivskega kvasa je namenjen sijoči dlaki, zdravi koži in boljšemu vidu.

KORENJE
Vsebuje veliko betakarotenov, ki se v telesu pretvorijo v vitamin A, številne vitamine (vitamine D,E,K), minerale in viskoko vsebnost vlaknin (pektin), ki skupaj skrbijo za močno in nepoškodovano črevesno sluznico ter urejeno prebavo.

BANANE
Zagotavljajo številne vitamine, minerale (vsebujejo veliko kalija), elemente v sledeh in tudi hormon sreče - serotonin.

IZVLEČEK MORSKIH ALG
Vsebuje številne minerale, vitamine, aminokisline in elemente v sledeh. Kalcij morskih alg je 100% naravni vir kalcija, jod iz morskih alg pa je ključni mineral za normalno delovanje organizma.

KALČKOV SLAD
Kalčkov slad je bogat vir hranil.

DIATOMEJSKA ZEMLJA
Diatomejska zemlja so kremenčasta ogrodja starodavnih alg. Diatomejska zemlja pomaga pri čiščenju in uravnavanju prebavnega trakta ter povečuje produkcije kolagena, kar vodi k lepši koži in dlaki.

NJIVSKA PRESLICA
Vsebuje veliko silicija in s tem ohranja zdrave kosti in sklepe, hkrati pa krepi vezivna tkiva. Njivska preslica ima tudi pomembno funkcijo pri odvajanju vode s telesa in s sklepov. Njivska preslica se že stoletja uporablja proti artritisu.

KALČKI GOLEGA OVSA in RJAVEGA PROSA
Kalčki so bogat vir maščobnih kislin. Dodatna posebnost Naturavetal hladno stiskane hrane za pse je prisotnost prosenih in ovsenih kalčkov, ki aktivirajo delovanje encimov. Kalčki vsebujejo t.i.»esenco življenja«, saj imajo visoko vsebnost vitaminov, mineralov, beljakovin in omega-3,-6,-9 maščobnih kislin, poleg tega pa vsebujejo tudi naravne antioksidante in veliko ostalih hranil, ki skrbijo za vitalnost vašega psa. Kalčki veljajo za pravo »tovarno vitaminov«, saj kaljenje poveča vsebnost vitaminov kar za 400 do 600 %. Po strukturi so mehki in lahko prebavljivi, zanje pa je značilno intenzivno delovanje encimov, ki v semenu mirujejo.

ŠIPEK in ČRNE MALINE
Za krepitev imunskega sistema in večjo vitalnost. Šipek izboljša gibljivost sklepov in podpira imunski sistem, saj je bogat z vitamini A, B,C, E in minerali (kalij in magnezij). Črne robide so bogat vir železa, bakra in mangana, vitaminov B kompleksa, C vitamina in številnih antioksidantov.

ZELIŠČA
Vsa zelišča, ki so dodana k Naturavetal hladno stiskani hrani za pse so pazljivo posušena na zraku za podporo aktivne presnove:
peteršilj, artičoke, koromač, regrat.

ANALIZA:
 surove beljakovine 21,50%, surove maščobe 9,30%, surove vlaknine 2,50%, surovi pepel 6,20%, kalcij 1,40%, fosfor 0,80%, magnezij 0,16%, natrij 0,58%, kalij 0,57%, jod 0,88 mg/kg, selen 0,58 mg/kg baker 5,78 mg/kg, cink 30,90 mg/kg, železo 64,40 mg/kg, mangan 16,20 mg/kg, pH = 6.10
Canis Plus popolna suha hrana za pse potrjeno in zanesljivo ne vsebuje pršic, ker uporabljamo sestavine kakovosti človeškega razreda in, ker naše meso ne vsebuje drobovine, perja, krempljev,...
 

SESTAVINE:
lahko prebavljivo oluščeno proso v zrnu, posušen losos 24% (ekvivalent več kot 60% deležu svežega ribjega mesa), rožiči, kokosova maščoba, lososovo olje 1,7%, pivski kvas, korenje, banane, izvleček morskih alg, kalčki slada, diatomejska zemlja, preslica, šipek, peteršilj, črne maline, artičoke, koromač, regrat, kalčki golega in rjavega prosa 0,5%.

Naturavetal ima visoke zahteve po kakovosti, zato uporablja le sestavine s certifikatom kakovosti (kakovost sestavin človeškega razreda, primerne za prehrano ljudi). Vse sestavine v hrani so navedene posamično, v odprti deklaraciji.

VITAMINI (naravni vitamini iz zelenjave, zelišč in začimb):
vitamin A, vitamin B1 - tiamin, vitamin B2 - riboflavin, vitamin B6, vitamin B12 - kobalamin, vitamin C - askorbinska kislina, vitamin D, vitamin E, vitamin H - biotin, vitamin K, niacin, pantenolska kislina, folna kislina.

Le naravni vitamini brez umetnih dodatkov. Vse sestavine so 100% naravne, visoko kakovostne in so namenjene tudi za prehrano ljudi. Nobena od sestavin ni gensko spremenjena.