Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Divjačina&ajda&jagode 400g

Canis Plus Divjačina&ajda&jagode 400g
Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
-visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
-Kakovostne beljakovine,
-Vsi vitamini in minerali so naravni.

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
-ne vsebuje glutena,
-ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
-hrana za pse brez žitaric,
-ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
-ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
-brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

    4,46 €

  • Šifra artikla:

    05396

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus divjačina, ajda in gozdne jagode - sestavine:
 
Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

DIVJAČINA (mišično meso)
Divjačina je pusto meso, ki je zelo bogato z različnimi hranilnimi snovmi, z vitamini B kompleksa (še posebej z vitaminom B12) in z železom. Meso divjačine vsebuje esencialne aminokisline v odličnem razmerju, tako da se lahko zelo hitro vgradijo v mišično maso. Meso divjačine prav tako vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v ustrezne razmerju in vsebuje manj nasičenih maščob od ostalih vrst mesa.

NOTRANJI ORGAN
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislin. 

AJDA
Ajda ni žito, temveč spada v družino rastlin dresnovk in je s tem v sorodu z rabarbaro. Ajda ne vsebuje glutena in je popolno beljakovinsko živilo, saj vsebuje vseh osem esencialnih aminokislin, pa tudi rutin, ki krepi krvni obtok. Rutin je tudi odličen antioksidant in podpira delovanje C – vitamina. Vsebuje veliko železa, magnezija in nekatere vitamine B kompleksa.

GOZDNE JAGODE
Mešanica gozdnih jagod skrbi za vse vitamine in minerale v popolnem obroku mokre hrane Naturavetal. Mešanica gozdnih jagod je bogata s C-vitaminom in s številnimi antioksidanti, ki imajo pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema.

HRUŠKA
Hruške so bogate z vlakninami, pektinom in kalijem.

KONOPLJINO OLJE
Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

PETERŠILJ
Peteršilj je bogat vir vitaminov (vsebuje veliko C-vitamina in folne kisline) in mineralov (predvsem železa in kalcija). Peteršilj deluje tudi kot dober antioksidant, zaradi visoke vsebnosti klorofila. Pri psu pomaga pri bolečih sklepih in pri vzdrževanju zdravih sečil.

TIMIJAN
Zelišče, ki skrbi za prebavo in zdravo črevesje, saj ustvarja neprijetno okolje za zajedavce.

ANALIZA:
surove beljakovine 10,80 %, surove maščobe 6,20%, surove vlaknine 0,60%, surovi pepel 1,80 %,  kalcij 0,21%, fosfor 0,17%, vlažnost: 76,90%.

SESTAVINE:
divjačinsko meso - mišičevje 35% in notranji organi 34% (srna, jelen in divji prašič), divjačinska mesna juha 10%, ajda 10%, mešanica gozdnih jagod 4%, hruška 4%, konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 1%, peteršilj 0,5%, timijan 0,5%.