Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Plus Puran&losos&pastinak 400g

  Canis Plus Puran&losos&pastinak 400g
  Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
  -visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
  -Kakovostne beljakovine,
  -Vsi vitamini in minerali so naravni.

  Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
  -ne vsebuje glutena,
  -ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  -hrana za pse brez žitaric,
  -ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
  -ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  -brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

   3,75 €

  • Šifra artikla:

   05400

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine:
   
  Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

  PURANJE MESO
  Puranje meso je po okusu podobno piščančjemu, tako da je primerno za pse, ki obožujejo piščanca. Mokra hrana za pse z okusom purana, lososa in pastinaka je odlična rešitev za zamenjavo s piščančjim mesom ali za kombiniranje. Puranje meso je zelo nizko kalorično, vendar zelo bogato z beljakovinami.

  LOSOS
  Losos v mokri hrani za pse Naturavetal ni niti divji niti gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu. Losos spada med najbogatejše prehranske vire esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vašega psa.

  PASTINAK
  Pastinak je korenasta zelenjava v sorodu s korenjem. Pastinak je bogati vir vlaknin, ki vzdržujejo zdravo in uravnoteženo črevesno floro, skupaj z številnimi minerali pa poskrbijo za pravilno delovanje jeter, ledvic in mehurja. Bogat je tudi z minerali (vsebuje veliko kalcija, selena, magnezija, silicija, fosforja, kalija in bakra), vitamini (predvsem vitamin C in E) in vitamini B kompleksa (folna kislina, B1, B2 in B3). Pastinak deluje tudi kut diuretik, saj zaradi vsebnosti kalija pomaga pri odvajanju vode iz organizma.

  NOTRANJI ORGANI
  V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislin.

  JABOLKO
  Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

  KONOPLJINO OLJE
  Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

  JAJČNE LUPINE V PRAHU
  Jajčne lupine so odličen vir kalcija za vašega psa. Kalcij je potreben za kosti in zobe vašega psa, prav tako pa je zelo pomemben za normalno delovanje mišic in živčevja.

  VODNA KREŠA
  Je bogat vir številnih vitaminov (vitamin C, A, folna kislina) in mineralov (jod, železo, kalcij). Vodna kreša pomaga pri odvajanju vode iz telesa in s tem pomaga pri vzdrževanju zdravega urinalnega trakta.

  ALGA SPIRULINA
  Spirulina je bogata z encimi, aminokislinami, vitamini in minerali ter deluje kot antioksidant. Zaradi bogatih hranilnih sestavin alga spirulina pomaga pri vzdrževanju zdrave črevesne flore in pri razstrupljanju organizma. Vpliva na vitalnost in odpornost vašega psa, kar se kaže tudi v lepši in bolj sijoči dlaki.

  ANALIZA:
  surove beljakovine 11,40 %, surove maščobe 4,90%, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 0,60%, kalcij 0,20%, fosfor 0,14%, vlažnost: 76,70%.

  SESTAVINE:
  puranje meso 25%, puranja mesna juha 20%, losos 15%, puranje srce 10%, pastinak 8%, puranji želodec 7%, puranji vrat 5%, puranja jetra 5%, jabolka 2%, konopljino olje iz semen 1%, jajčna lupina v prahu 1%, vodna kreša 0,5%, alga spirulina 0,5%.