Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Govedina 5kg

Canis Plus Govedina 5kg
Hrana za pse Canis Plus govedina je hladno stiskana hrana, primerna tudi za občutljive pse.
Hladno stiskana popolna suha hrana za pse Canis Plus govedina, vsebuje visoko kakovostno goveje meso in povečano vsebnost goveje maščobe. Goveje meso je lokalne reje (torej iz severa Nemčije), govedo pa je hranjeno z naravno in zdravo krmo, nikakor ne z gensko spremenjeno krmo. Kot zdrava alternativa žitaricam je dodano lahko prebavljivo oluščeno rjavo proso, zato je hrana je še posebej primerna za živali, ki imajo želodčno - prebavne težave.
Naturavetal hladno stiskana hrana za pse je hrana za zdravo črevesno floro in dobro prebavo vašega psa. Zdravje se začne pri črevesju!
  • Cena:

    34,20 €

  • Šifra artikla:

    05418

Dodaj v košarico

Opis izdelka

HRANA ZA PSE CANIS PLUS GOVEDINA – POSAMEZNE SESTAVINE

BELJAKOVINE GOVEJEGA MIŠIČNEGA MESA
V Naturavetal hladno stiskani suhi hrani za pse Canis Plus govedina so beljakovine pridobljene iz govejega mesa. Optimalni beljakovinski delež v suhi hrani za odrasle pse je med 22 in 25%. Če je v hrani preveč beljakovin, lahko s tem preveč obremenimo organizem, zlasti jetra in ledvica, ki ne zmorejo v takšni meri čistiti telesa pred odvečnimi beljakovinami. Če pes uživa hrano s prevelikim deležem beljakovin ali hrano z beljakovinami slabe kvalitete, jetra in ledvica ne zmorejo več svoje funkcije, kar vodi v številne težave, ki slabo vplivajo na življenje vašega psa. Zaradi vseh navedenih dejstev Naturavetal hladno stiskana hrana vsebuje samo kvalitetne beljakovine (beljakovine, ki so namenjene tudi človeški prehrani) in naravne sestavine z visoko biološko vrednostjo.

PROSO
Proso je pražito, ki ne vsebuje težko prebavljivih beljakovin - glutena. Proso je edino žito, ki v želodcu povzroči alkalno (bazično) reakcijo in je zaradi tega primerno tudi za občutljive želodce. Zaradi bazičnega delovanja zavira razvoj "slabih bakterij" in pozitivno vpliva na črevesno floro. Proso je zelo bogato z mikrohranili (magnezij, cink, železo,…) in z vitamini B kompleksa. Proso je tudi bogat vir silicija, ki ga najdemo v obliki topne silicijeve kisline. Silicij ima pomembno vlogo pri zmanjševanju težav s kožo in pri zmanjševanju težav povezanih z alergijami. S tem silicij pozitivno vpliva na dlako, kremplje in zobe vašega psa. Silicij ohranja vezivno tkivo elastično in skupaj s kalcijem pomembno prispeva k zdravju kosti in sklepov.

MAŠČOBA (goveja maščoba in kokosova maščoba)
Goveja maščoba in maščoba iz kokosovega olja zagotavljata živalske in rastlinske maščobe. Goveje maščobe v hrani za pse so pomemben vir esencialnih maščobnih kislin (omega-3 in omega-6 maščobne kisline). Maščobe za psa predstavljajo bogat vir energije in so zelo pomembne pri delovanju mišic. Naturavetal hladno stiskana hrana za pse ne vsebuje temperaturno obdelanih maščob, saj imajo pregrete maščobe negativen vpliv na metabolizem in zdravje vašega psa. Kokosova maščoba je bogata s srednje verižnimi maščobnimi kislinami, zlasti z lavrinsko kislino. Lavrinska kislina dviguje odpornost, podpira imunski sistem, deluje protivirusno, protibakterijsko in protiglivično. Zelo uspešno pa deluje tudi proti parazitom. Kokosova maščoba vsebuje tudi kaprilno kislino, ki spodbuja rast »dobrih« bakterij.

ROŽIČI
Rožiči vsebujejo visok delež prehranskih vlaknin, ki igrajo ključno vlogo pri dobri prebavi. Rožiči v črevesju nase vežejo strupene snovi in so zato v pomoč pri težavah s prebavo.

PIVSKI KVAS
Vsebuje ogromno vitaminov in mineralov, ki koristijo zdravju vašega psa. Pivski kvas vsebuje vitamine B kompleksa (B1, B2 in B6), folno kislino, kalcij, magnezij, kalij, natrij, baker, cink, selen in številne aminokisline. Pivski kvas ima probiotično, antibiotično in antioksidativno delovanje. Dodatek pivskega kvasa je namenjen sijoči dlaki, zdravi koži in boljšemu vidu.

KORENJE
Vsebuje veliko betakarotenov, ki se v telesu pretvorijo v vitamin A, številne vitamine (vitamine D,E,K), minerale in viskoko vsebnost vlaknin (pektin), ki skupaj skrbijo za močno in nepoškodovano črevesno sluznico ter urejeno prebavo.

BANANE
Banane zagotavljajo številne vitamine, minerale (vsebujejo veliko kalija), elemente v sledeh in tudi hormon sreče - serotonin.

IZVLEČEK MORSKIH ALG
Morske alge vsebujejo številne minerale, vitamine, aminokisline in elemente v sledeh. Kalcij morskih alg je 100% naravni vir kalcija, jod iz morskih alg pa je ključni mineral za normalno delovanje organizma.

KALČKOV SLAD
Kalčkov slad je bogat vir hranil.

KALČKI GOLEGA OVSA in RJAVEGA PROSA
Kalčki so bogat vir maščobnih kislin. Dodatna posebnost Naturavetal hladno stiskane hrane za pse je prisotnost prosenih in ovsenih kalčkov, ki aktivirajo delovanje encimov. Kalčki vsebujejo t.i.»esenco življenja«, saj imajo visoko vsebnost vitaminov, mineralov, beljakovin in omega-3,-6,-9 maščobnih kislin, poleg tega pa vsebujejo tudi naravne antioksidante in veliko ostalih hranil, ki skrbijo za vitalnost vašega psa. Kalčki veljajo za pravo »tovarno vitaminov«, saj kaljenje poveča vsebnost vitaminov kar za 400 do 600 %. Po strukturi so mehki in lahko prebavljivi, zanje pa je značilno intenzivno delovanje encimov, ki v semenu mirujejo.

DIATOMEJSKA ZEMLJA
Diatomejska zemlja so kremenčasta ogrodja starodavnih alg. Diatomejska zemlja pomaga pri čiščenju in uravnavanju prebavnega trakta ter povečuje produkcije kolagena, kar vodi k lepši koži in dlaki.

ŠIPEK in ROBIDE
Za krepitev imunskega sistema in večjo vitalnost. Šipek izboljša gibljivost sklepov in podpira imunski sistem, saj je bogat z vitamini A, B,C, E in minerali (kalij in magnezij). Robide so bogate z vitaminom C in karoteni in na tak način krepijo imunski sistem, pomagajo pri krepitvi vezivnih tkiv in delujejo protivnetno na sluznico.

ZELIŠČA
Vsa zelišča, ki so dodana k Naturavetal hladno stiskani hrani za pse so pazljivo posušena na zraku za podporo aktivne presnove:
• njivska preslica,
• peteršilj,
• artičoke,
• koromač
• regrat.

ANALIZA:
surove beljakovine 22,9%, surove maščobe 14,2%, surovi pepel 5,4%, surove vlaknine 2,1%, kalcij 1,2%, fosfor 0,65%, magnezij 0,12%, natrij 0,24%, kalij 0,47%, jod 0,26 mg/kg, selen 0,11 mg/kg, baker 4,00 mg/kg, cink 34,50 mg/kg, železo 180,00 mg/kg, mangan 20,00 mg/kg, pH = 6,04.
Canis Plus popolna suha hrana za pse potrjeno in zanesljivo ne vsebuje pršic, ker uporabljamo sestavine kakovosti človeškega razreda in, ker naše meso ne vsebuje drobovine, perja, krempljev,...
 
SESTAVINE:
lahko prebavljivo oluščeno proso, goveje meso 24% (ekvivalent več kot 60% deležu svežega mesa), goveja maščoba, rožiči, kokosova maščoba, pivski kvas, korenje, banane, izvleček morskih alg, kalčki slada, diatomejska zemlja, njivska preslica, šipek, peteršilj, robide, artičoke, koromač, regrat, kalčki golega ovsa in rjavega prosa 0,5%.

Naturavetal ima visoke zahteve po kakovosti, zato uporablja le sestavine s certifikatom kakovosti (kakovost sestavin človeškega razreda, primerne za prehrano ljudi). Vse sestavine v hrani so navedene posamično, v odprti deklaraciji.

 VITAMINI (naravni vitamini iz zelenjave, začimb in zelišč):
 vitamin A, vitamin B1 - tiamin, vitamin B2 - riboflavin, vitamin B6, vitamin B12 - kobalamin, vitamin C - askorbinska kislina, vitamin D, vitamin E, vitamin H - biotin, vitamin K, niacin, pantenolska kislina, folna kislina.

Le naravni vitamini brez umetnih dodatkov. Vse sestavine so 100% naravne, visoko kakovostne in so namenjene tudi za prehrano ljudi. Nobena od sestavin ni gensko spremenjena.