Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus razpršilo proti bolham 500 ml

Canis Plus razpršilo proti bolham 500 ml
Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam:
-hitro in enostavno zatira okužbe z bolhami in pršicami,
-tudi za nego nečiste dlake,
-deluje pomirjajoče in lajša vnetje kožuha,
-brez kemičnih in ostalih dodatkov, posebej primerno za občutljivo kožo,
-človeku in psu prijazno.
  • Cena:

    22,86 €

  • Šifra artikla:

    05436

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Naravno razpršilo za naravno nego psa, namenjeno zatiranju in zdravljenju okužb z bolhami, pršicami (garje), ušmi ter stafilokoki za psa. Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam vsebuje AQUA Pinus, naraven ekstrakt iz borovih strženov in neem olja za nego psa! Canis Plus razpršilo deluje tudi proti pršicam (garjam). Po raziskavah ekstrakt borovih strženov odpravi bakterije, bolhe, pršice, glivice in viruse v najkrajšem možnem času.

Če so že prisotne pasje bolhe:
Če se že bolhe pri psih, je psa potrebno najprej skopati z blagim Canis naravnim šamponom za pse ali milom iz kokosovega olja. Šampon za pse pustite na dlaki učinkovati vsaj 5 min, zato da se odstranijo iztrebki bolh (prepoznali jih boste kot majhne črno-rjave pikice, ki lahko povzročajo srbečico pri psu – praskanje psa) in bolhe (se zadušijo v peni). Nato pa sveže opran kožušček poškropite z naravnim razpršilom Canis Plus.
Canis Plus razpršilo proti pasjim bolham in pršicam je učinkovit tudi pri mačkam, kot sredstvo proti bolham za mačke.

Bolhe v stanovanju?
Canis Plus naravno razpršilo je tudi razpršilo proti bolham za stanovanje. Če so se bolhe ali pršice nastanile v vašem stanovanju jih lahko zatrete s Canis Plus razpršilom, ki je naravno in s tem človeku, živalim in okolju prijazno.

Klopi, bolhe, pršice, uši, mikroorganizmi in glivice so možni prenašalci nevarnih bolezni, kot so izpuščaji na dlaki, vročica Q, borelioza pri psu, bolečine v ušesih, demodikoza (povzročajo pršice) in vnetne bolezni kože. Z redno uporabo varnih, naravnih antiparazitskih razpršil in kapljic se lahko številnim boleznim učinkovito izognemo. Vsi preparati pred škodljivci (naravni šampon za pse, razpršilo proti pasjim bolham in pršicam, kapljice proti bolham in pršicam) delujejo od živali do živali različno. Učinek naravnih preparatov je odvisen od skrbne in dosledne uporabe. Naravni preparati v živalih ne puščajo toksičnih ostankov, niti v stanovanju ali na ljudeh.

SESTAVINE: 
aqua, pinus sylvestris, neem olje, olje čajevca iz kotrolirane biološke pridelave.