Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Extra Spirulina 80g

  Canis Extra Spirulina 80g
  Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa ter razstrupljanju tkiva.
  Canis Extra alga Spirulina je bogata z beljakovinami (vsebuje jih 67,8%), ki so bogate z vsemi esencialnimi aminokislinami, kar je zelo pomembno za normalno delovanje celotnega organizma.
  Spirulina je zelo bogata tudi z maščobnimi kislinami, encimi, vitamini za psa (vitamin A, vitamin E, vitamini B kompleksa, vključno z vitaminom B12), minerali (železo, kalcij, kalij, cink, magnezij, natrij, mangan, selen, krom, jod) in številnimi snovmi, ki v telesu delujejo kot antioksidanti.
  Antioksidanti razstrupijo telo (razkisajo telo) in so na tak način v pomoč jetrom, ledvicam in imunskemu sistemu.
  • Cena:

   9,59 €

  • Šifra artikla:

   05448

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Alga spirulina je zaradi visoke vsebnosti klorofila in drugih fotosintetskih pigmentov (fikocianin) še posebej učinkovita pomoč proti zakisanosti telesa. Spirulina pomaga vzdrževati kislinsko – bazično ravnovesje psa, ki je izredno pomembno za pravilno delovanje celotnega organizma. Vse celice telesa optimalno funkcionirajo v rahlo bazičnem okolju. Samo v takšnem okolju so sposobne sprejemati hranilne snovi in kisik. Če so celice dlje časa v kislem okolju se lahko začnejo pojavljati številne težave: apatičnost psa, alergija pri psih, preobčutljivost na nekatere vrste hrane, osteoporoza, odpoved ledvic pri psu, kožne bolezni psov, uhajanje urina pri psu in še številne druge bolezni psov.

  Z razstrupljanjem organizma oziroma z vzdrževanjem kislinsko – bazičnega ravnovesja oziroma z zmanjševanjem zakisanosti telesa lahko preprečite nastajanje ledvičnih kamnov pri psih (kristali v urinu pri psih). Po navadi je urin rahlo kisel in razgradi vse minerale, ki se izločajo. Ko urin postane bolj kisel ali koncentriran se tvorijo kristali, iz katerih lahko nastanejo ledvični kamni.

  Canis Extra alga Spirulina ima pozitiven učinek tudi na slab zadah in deluje proti nabiranju zobnega kamna. Spodbuja nastajanje krvi in krepi vitalnosti, ki se pokaže na sijoči dlaki in povečani energičnosti psa.

  Prehranski dodatek za pse Canis Extra alga spirulina je priporočljiva pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano (pasje konzerve in mesne pasje klobase) in BARF načinom.

  ANALIZA:
  surove beljakovine 67,80%, surovi pepel 7,40%, vlažnost 3,83%.

  SESTAVINE:
  spirulina platensis 100%