Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Korenčkov Granulat 500g

Canis Plus Korenčkov Granulat 500g
Korenčkov granulat je priporočen pri:
-mladičkih in mladih psih od 6. tedna starosti
-prebavnih težavah, preventivno proti driski pri psu (naravna zaščita)
-razstavnih psih in psih, ki se ukvarjajo s športom in imajo zaradi stresa mehko blato
-menjavi dlake, za svetlečo in gosto dlako
-brejih in doječih psičkah, ki imajo povečano potrebo po vitaminih
-starejših psih za izboljšanje imunskega sistema in zaščito sluznice
-psih s prekomerno telesno težo, kot del dietnega prehranskega načrta
-tudi za okusno osnovo pri dnevnem obroku.
  • Cena:

    5,84 €

  • Šifra artikla:

    05449

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Driska pri psu
Korenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekne in ščiti želodčno in črevesno sluznico pred patogeni.
Uporabite korenčkov granulat, ki se lahko uporablja pri vseh vrstah driske pri psih. Korenčkov granulat lahko date vašemu psu tudi primehkejšem blatu (kot posledica prehoda na drugo hrano) ali pri mehkejšem blatu, ki je rezultat razstrupljanja (čiščenja organizma ostankov lastne presnove).

Zaradi visoke vsebnosti vlaknin in nizke vsebnosti maščobe je korenčkov granulat primeren tudi za pse, ki so zaradi debelosti na dietni hrani. Glavni obrok se lahko zmanjša vsaj za eno tretjino vrednosti in se nadomesti s korenčkovim granulatom.

Korenčkov granulat se dodaja med hrano še nekaj dni po tem, ko se prebava že uredi, nato pa se lahko količino dnevnih odmerkov počasi zmanjšuje.

Vitamini za psa - Vitamini A in ostali vitamini v korenčku
Beta karoten in karotenoidi so pomembni vir vitamina A, ki deluje kot antioksidant pri varovanju in obnavljanju sluznice ter za rast novih celic in obnavljanje tkiva. Vitamin A krepi imunski sistem in odpornost ter ohranja dober vid. 
Vitamin A + številni vitamini (vitamini D,E,K), minerali in visoka vsebnost vlaknin (pektin) skupaj skrbijo za močno in nepoškodovano črevesno sluznico ter urejeno prebavo.
Poliacetileni v korenju
Učinkovito preventivno delovanje proti črevesnim "slabim" bakterijam in glistam ter za vzdrževanje zdravega debelega črevesa zaradi vsebnosti poliacetilenov (falkarinol in falkarindiol)

Kdaj uporabiti korenčkov granulat?
Korenčkov granulat je primeren za pse in mačke vseh starosti (tudi za mladiče). Granulat je zelo učinkovit pri prehodu iz ene vrste hrane na drugo predvsem pri občutljivih psih; pri psih, ki že imajo težave s črevesjem (številna razglistenja, neprimerna hrana, uživanje antibiotikov) in tudi pri psih, ki so preobčutljivi na hrano (intoleranca), kar se kaže v obliki prebavnih reakcij. Korenčkov granulat je primeren za vse pasme psov, za vse starosti in velikosti psov, za breje in doječe psičke in tudi za kronično bolne pse.

ANALIZA:
surove beljakovine 4,70%, surova olja in maščobe 1,90%, surove vlaknine 14,90%, surovi pepel 5,40%, kalcij 0,40%, fosfor 0,20%, vsebnost vlage max. 2,50%.

SESTAVA:
100% korenje kakovosti za prehrano ljudi, nežno kuhano, posušeno in granulirano.