Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Trixie igrača Gambling tower

Trixie igrača Gambling tower
Na trgu je veliko igrač za pse, vsaka z drugačnim namenom. Interaktivne igrače pa delujejo malo drugače. Niso namenjene za žvečenje, lovljenje ali ujemanje (žoge), ker so le te namenjene učenju in koncentraciji. Psi imajo zelo radi mentalno zaposlitev in pogosto potrebujejo več kot le fizično stimulacijo, da ostanejo aktivni. Z igranjem interaktivnih iger se morajo naučiti popolnoma novih spretnosti.To lahko traja na začetku kar nekaj časa, toda ko si jih naučijo jih interaktivne igrače veliko bolj zanimajo in zabavajo veliko dlje časa kot druge standardne igrače.

Gambing tower:
-da bi dobil poslastice, mora pes izvleči predale v pravem zaporedju
-stolp s 3 predali in dodatno s 3 stožci
-plastika
-proti drsenju zaradi gumijastih nog
-vključuje knjižico z nasveti in triki za optimalno usposabljanje.
  • Cena:

    19,90 €

  • Šifra artikla:

    05466

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Psi so zelo razigrane in inteligentne živali. Njihovo energijo in radovednost usmerite v nekaj pozitivnega z igralnim stolpom TRIXIE. Igra je primerna za začetnike kot tiste, ki so se že spoznail s takšnimi igrami.

Začnite tako, da postavite priboljšek na najnižjo polico. Z malo vadbe se bo vaš pes naučil nežno vleči pritrjeno zanko, da bo priboljške spustil na dno in bodo zdrsnil ven. Ko boste videli, da je vaš pes radoveden in ga zanima še več, spremenite število in položaje priboljškov na vseh treh policah. Igra vsebuje tudi tri stožce, ki lahko skrivajo dodatne nagradice za vašega psa v luknjicah. Zaradi edinstvene oblike se stožci ne morejo prevrniti. Za odstranitev jih je treba dvigniti naravnost navzgor, kar bo še dodaten izziv za vašega psa.
Nedrseče gumijaste noge držijo igro na mestu in psu zagotavljajo nemoteno raziskovanje.

Premer: 25x27cm

Stopnja težavnosti: 1.

Čiščenje je enostavno, ročno lahko  odstranite in pomijete vse elemente, stožce pa lahko pomijete tudi v pomovalcu posode.

Opozorilo: kot pri vsakem drugem izdelku, prosimo, nadzorujte vašo žival pri igri s to igračo. Izdelek redno pregledujte za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, da preprečite morebitno poškodovanje vaše živali.