Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Plus 100% Konjsko meso 500g

  Canis Plus 100% Konjsko meso 500g
  Dopolnilna mokra hrana za pse in mačke, praktično zapakirana v obliki klobase iz konjskega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. Konjsko meso velja popolnoma za nealergeno meso, zato so Naturavetal 100% konjske klobase še posebaj primerne za pse z alergijami.

  Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
  ne vsebuje glutena,
  ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  hrana za pse brez žitaric,
  ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
  ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

  Dopolnilna mokra hrana pakirana v obliki klobas je primerna tudi za mačke.
  • Cena:

   4,85 €

  • Šifra artikla:

   05478

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naturavetal mokra hrana za pse 100% konjsko meso - sestavine:

  Vse sestavine Naturavetal mokre hrane (100% konjska klobasa) so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

  Konjsko meso:
  Konjsko meso velja za zelo hranljivo in okusno za psa. Konjsko meso je še posebej primerno za pse, ki so alergični na druge vrste mesa. Konjsko meso, v primerjavi z ostalimi vrstami mesa vsebuje manj maščob in ima zaradi tega manjšo kalorično vrednost.

  Notranji organi:
  V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

  Srce:
  Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.

  Jetra:
  Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

  ANALIZA:
  surove beljakovine 14,90%, surove maščobe 8,00%, surovi pepel 1,10%, surove vlaknine 0,10%, kalcij 0,02%, fosfor 0,2%,vlažnost: 74,60%.

  SESTAVINE:
  konjsko meso 45%, konjsko srce 20%, konjska pljuča 15%, konjski vrat 10%, konjska jetra 5%, mesna juha iz konjskega mesa 5%

  Meso uporabljeno v  Naturavetal 100% konjskih klobasah se uporablja tudi za prehrano ljudi.
  Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.