Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus 100% Divjačinsko meso 500g

Canis Plus 100% Divjačinsko meso 500g
Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz mesa divjačine. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. 

Naturavetal dopolnilna mokra hrana vsebuje:

100% sveže meso divjačine
Kakovostne beljakovine
Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

ne vsebuje glutena
ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
hrana za pse brez žitaric
ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Dopolnilna mokra hrana pakirana v obliki klobas je primerna tudi za mačke.
  • Cena:

    5,55 €

  • Šifra artikla:

    05479

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse 100% meso divjačine - sestavine:

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane (100% divjačinska klobasa) so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

Divjačinsko meso:
Divjačina je pusto meso, ki je zelo bogato z različnimi hranilnimi snovmi, z vitamini B kompleksa (še posebej z vitaminom B12) in z železom. Meso divjačine vsebuje esencialne aminokisline v odličnem razmerju, tako da se lahko zelo hitro vgradijo v mišično maso. Meso divjačine prav tako vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v ustrezne razmerju in vsebuje manj nasičenih maščob od ostalih vrst mesa.

Notranji organi divjačine:
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

SRCE: Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.

JETRA: Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

Dopolnilna mokra hrana za pse (100% divjačinska klobasa) + suha hrana Canis Plus 
Naturavetal klobase 100% divjačinsko meso so namenjene tudi prehrani v kombinaciji z našo suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes zjutraj dobi obrok mokre hrane (1/3 klobase) ter zvečer suho hrano Canis Plus (2/3 dnevne količine). 

SESTAVINE:
Divjačinsko meso in divjačinsko notranji organi 100 %. Divjačinsko mišično meso 60%, divjačinski notranji organi (srce, pljuča, jetra) 35% - vse od jelena, srne in divjega prašiča, divjačinska mesna juha 5%. 

Meso uporabljeno v Naturavetal 100% divjačinskih klobasah se uporablja tudi za prehrano ljudi.

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.