Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus 100% Jagnječje meso 500g

Canis Plus 100% Jagnječje meso 500g
Dopolnilna mokra hrana za pse in mačke, praktično zapakirana v obliki klobase iz jagnječjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. 

Naturavetal dopolnilna mokra hrana vsebuje:

100% sveže jagnječje meso
Kakovostne beljakovine
Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

ne vsebuje glutena
ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
hrana za pse brez žitaric
ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Dopolnilna mokra hrana pakirana v obliki klobas je primerna tudi za mačke.
  • Cena:

    4,85 €

  • Šifra artikla:

    05480

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse 100% meso jagnjetine - sestavine:
 
Vse sestavine Naturavetal mokre hrane (100% jagnječja klobasa) so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

Jagnječje meso:
Jagnječje meso je bogat vir beljakovin, primerno za občutljive in alergične pse zato, ker ga večina psov v svojem življenju še ni poskusila (v primerjavi s piščančjim mesom, ki je najbolj razširjeno). Jagnjetina je izjemnega okusna in je lahko prebavljiva zato ne obremenjuje želodca. Jagnjetina, v primerjavi z drugimi vrstami mesa, vsebuje več linolne kisline, ki deluje antikancerogeno. Jagnječje meso vsebuje veliko karnitina, ki pospešuje presnovo maščobnih kislin. Vsebuje tudi vitamina A in C ter minerale (natrij, kalcij, železo in kalij, selen). Jagnječje meso je tudi pomemben vir cinka, ki je v drugi hrani manj zastopan in ugodno deluje na imunski sistem. Jagnjetina vsebuje nekaj več vitamina B2 kot ostale vrste mesa..

Notranji organi jagnjetine:
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

SRCE: Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.

JETRA: Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

ANALIZA:

surove beljakovine 15,00 %, surove maščobe 7,50%, surovi pepel 1,30 %, surove vlaknine 0,10%, kalcij 0,05%, fosfor 0,19%, vlažnost 74,10%

SESTAVINE:
jagnječje meso (45%), jagnječje srce (20%), jagnječja pljuča (15%), jagnječji goltanec (10%), jagnječja jetra (5%), jagnječja mesna juha (5%)

Meso uporabljeno v  Naturavetal 100% jagnječjih klobasah se uporablja tudi za prehrano ljudi.
Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.