Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Extra Aktiv 250g

Canis Extra Aktiv 250g
Vitamini za pse in minerali - Canis Extra Aktiv
Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sadja in zelenjave za aktivacijo metabolizma in za krepitev celotnega telesa. S Canis Extra Aktiv izboljšate presnovo pri psu, povečate odpornost in okrepite imunski sistem psa. Vsa zelišča, začimbe, vitamini in minerali v prehranskem dodatku Canis Extra Aktiv so 100% naravni. Minerali in elementi v sledeh so v naravni, lahko prebavljivi organski obliki. Skrbijo za zdravje in uravnotežene prehranske navade in so primerni za mlade pse, odrasle in starejše živali.
  • Cena:

    22,94 €

  • Šifra artikla:

    05532

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prehranski dodatki za pse Canis Extra Aktiv – mešanica zelišč in začimb za psa je še posebej primerna:
-kot prehranski dodatek za pse k domači kuhani hrani ali pri hranjenju psa s surovim mesom (BARF – načinom)
-za breje in doječe psičke - alge v Canis Extra Aktiv uravnavajo žleze in hormone, poskrbijo za vse vitamine in minerale in s tem poskrbijo za zdrave mladičke.
-mladičke in mlade pse, saj ima telo v tem obdobju povečano potrebo po vitaminih in mineralih.
-živalim, ki potrebujejo posebno oskrbo po težki bolezni, saj Canis Extra Aktiv na naraven način iz telesa izloča toksine ter izboljša izmenjavo hranil, kar omogoča hitrejše okrevanje
-pri zelo športno aktivnih psih, kjer je večja potreba po vitaminih in mineralih, saj se telo hitreje izčrpa
-ob menjavi dlake. 

Simptomi pomanjkanja hranilnih snovi (pomanjkanje vitaminov in mineralov): srbečica (praskanje psa) zmanjšana prožnost vezi in kit pomanjkanje apetita psa (neješč pes) težave s črevesjem (kronično vnetje črevesja pri psih) občutljivi in boleči sklepi ter obrabo hrustanca (šepanje psa, vnetje sklepov pri psih) motnje imunskega sistema, oslabljen imunski sistem (kašelj pri psu, prehlad pri psu). 

Sestavine prehranskega dodatka za pse Canis Extra Aktiv - vitamini za pse in minerali:

IZVLEČEK MORSKIH ALG
Morske alge vsebujejo številne minerale, vitamine, aminokisline in elemente v sledeh. Kalcij morskih alg je 100% naravni vir kalcija, jod iz morskih alg pa je ključni mineral za normalno delovanje organizma. Morske alge vsebujejo več kot 100 različnih hranilnih snovi. Poskrbijo za zdravo kožo, lepo in sijočo dlako. Morske alge zelo blagodejno vplivajo na prebavo psa, saj psi, ki uživajo alge boljše prebavijo hrano in lažje absorbirajo vsa hranila in zato je izkoristek njihove presnove boljši. Morske alge izboljšajo delovanje imunskega sistema in skrbijo za večjo vitalnost psa.

PIVSKI KVAS
Vsebuje ogromno vitaminov in mineralov, ki koristijo zdravju vašega psa. Pivski kvas vsebuje vitamine B kompleksa (B1, B2 in B6), folno kislino, kalcij, magnezij, kalij, natrij, baker, cink, selen in številne aminokisline. Pivski kvas ima probiotično, antibiotično in antioksidativno delovanje. Dodatek pivskega kvasa je namenjen sijoči dlaki, zdravi koži in boljšemu vidu.

DIATOMEJSKA ZEMLJA
Diatomejska zemlja so kremenčasta ogrodja starodavnih alg. Diatomejska zemlja pomaga pri čiščenju in uravnavanju prebavnega trakta ter povečuje produkcijo kolagena, kar vodi k lepši koži in dlaki.

KALČKI GOLEGA OVSA in RJAVEGA PROSA
Kalčki so bogat vir maščobnih kislin. Pomembni pa so tudi za aktivacijo encimov. Kalčki vsebujejo t.i.»esenco življenja«, saj imajo visoko vsebnost vitaminov, mineralov, beljakovin in omega-3,-6,-9 maščobnih kislin, poleg tega pa vsebujejo tudi naravne antioksidante in veliko ostalih hranil, ki skrbijo za vitalnost vašega psa. Kalčki veljajo za pravo »tovarno vitaminov«, saj kaljenje poveča vsebnost vitaminov kar za 400 do 600 %. Po strukturi so mehki in lahko prebavljivi, zanje pa je značilno intenzivno delovanje encimov, ki v semenu mirujejo.

ARTIČOKE
Artičoke pomagajo pri prebavnih motnjah psa (npr. pri napenjanju psa, ko pes noče jesti, driska pri psu,…) in pri motnjah v delovanju jeter in žolčnika. Artičoka odpira žolčne kanale in s tem blaži napade povezane z žolčnimi kamni.

REGRAT
Regrat je rastlina, ki je bogata z vitamini in minerali. Regrat vsebuje veliko vitamina C, vitamina A in vitaminov B kompleksa. Med minerali pa prevladuje kalij. Listi regrata in korenine so bogate še s številnimi drugimi snovmi, kot so: fenolna kislina, holin, flavonoidi, kalijeve soli in kumarini. Regrat ima zaradi svoje sestave diuretičen učinek (pomoč pri čiščenju ledvic, ko nastopi vnetje mehurja pri psu), blagodejno deluje na jetra in krepi vse jetrne funkcije in ima pomembno vlogo pri razstrupljanju organizma, saj steroli pospešijo delovanje žolčnika in s tem izločanje strupov iz organizma.

KOPRIVA
Koprive vsebujejo veliko rudninskih snovi (predvsem železa), metanojsko (mravljinčno) kislino in vitamine (predvsem vitamin C). Kopriva je znana po svojem diuretičnem učinku, torej pomaga pri odvajanju vode (pomoč pri čiščenju ledvic, ko nastopi vnetje mehurja pri psu). Koprive tudi lajšajo različna revmatična vnetja in številna druga vnetja sklepov pri psih. Zaradi visoke vsebnosti železa je dobra za kri.

PETERŠILJ
Peteršilj je bogat z vitamini (folna kislina, vitamin C) in minerali (kalcij, železo). Vsebuje tudi ogromno klorofila, zato deluje kot naravni antioksidant. Peteršilj služi kot pomoč pri bolečih sklepih psa, kot naravni diuretik (pomoč pri odvajanju vode s telesa, vnetje mehurja pri psu), krepi imunski sistem psa, čisti jetra in skrbi za boljši zadah psa.

KOROMAČ
Koromač je poln vitaminov (vitamini B kompleksa, C vitamin), mineralov (kalcij, baker, železo, magnezij, kalij in fosfor) in vlaknin. Koromač pomaga preprečevati kronična vnetja pri psu in krepi imunski sistem psa (kašelj pri psu, prehlad pri psu) zaradi visoke vsebnosti vitamina C.

ČESEN
Česen se mora pojaviti v hrani za pse, saj je naraven antibiotik in deluje proti širokemu spektru gliv in virusov. Česen v črevesju preprečuje gnitje in s tem vpliva na razmnoževanje mlečnokislinskih bakterij in k vzpostavitvi zdrave črevesne flore. Česen zelo neugodno vpliva na črevesne parazite. Česen je tudi v pomoč pri podpori imunskemu sistemu psa. (Česen je dodan v manjših količinah in v obliki, ki nikakor ne more biti strupena za psa).

ANALIZA: surove beljakovine 14,80 %, surove maščobe 2,70%, surove vlaknine 1,00%, surovi pepel 43,20%, kalcij 7,49%, fosfor 0,47%, magnezij 0,17%, natrij 0,24%, kalij 1,06%, baker 7,85 mg/kg, cink 46,30 mg/kg, železo 0,52%, mangan 167,00 mg/kg, selen 0,23 mg/kg.

SESTAVINE: izvleček morskih alg, kalčki iz slada, pivski kvas, diatomejska zemlja, česen, peteršilj, artičoka, koromač, čemaž, regrat, kopriva, kalčki iz ovsa in prosa.