Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Extra Morske Alge v prahu 150g

Canis Extra Morske Alge v prahu 150g
Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, med karetami prevladuje jod, ki je ključni mineral za normalno delovanje organizma. Poleg joda pa so morske alge bogate z magnezijem, cinkom, železom, kalcijem, kalijem in natrijem. Rjave morske alge so bogate tudi z vitamini za psa (vitamini B kompleksa, vitamin E in vitamin C) aminokislinami in vlakninami.
  • Cena:

    5,70 €

  • Šifra artikla:

    05536

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Rjave morske alge lahko podpirajo delovanje žlez. Žlezi ščitnica in hipofiza vplivata na prebavo psa. Z optimalnim delovanjem žlez je omogočena boljša absorpcija hranil, boljša prebava in večji izkoristek hranilnih snovi. Ščitnica za svoje delovanje potrebuje jod. Če v telesu primanjkuje joda to lahko povzroči težave s ščitnico pri psih kar lahko vodi v hipotiroidizem pri psih (ščitnica deluje premalo), ki je najpogostejša motnja v delovanju ščitnice pri psih.

Rjave morske alge lahko vplivajo na rast dlake in izboljšujejo pigmentacijo. Z rednim uživanjem rjavih alg lahko vplivate na bolj gost kožuh in na bolj sijočo dlako. 

Hladno stiskana hrana Canis Plus je pH nevtralna in preprečuje nastajanje zobnih oblog. Kljub temu se zobne obloge lahko pojavijo, predvsem pri manjših pasmah, zaradi nepravilno razporejenega zobovja ali genetske predispozicije. Z rednim dodajanjem rjavih morskih alg se vzdržuje optimalen pH sline in s tem zmanjšuje nastajanje zobnih oblog. Optimalen pH je tudi nelagodno okolje za bakterije, tako da rjave algelahko preprečijo razvoj številnih bakterij.

Kelp je med drugim tudi bogat vir vlaknin, ki lahko čistijo prebavni trakt psa in podpirajo izločanje toksinov in težkih kovin iz telesa.
Kelp je v pomoč pri ohranjanju zdravih sklepov in zdravih krempljev.

Rjave morske alge podpirajo imunski sistem. ?

Alternativno se rjave morske alge lahko daje kot nadomestek za ribo, če vaš pes ne mara morske hrane. Canis Extra morske alge - kelp so odličen prehranski dodatek za pse, ki so hranjeni po BARF načinu prehranjevanja zaradi številnih hranil.

Canis Extra rjave morske alge - kelp so primerne za vse vrste, velikosti in pasme psov. Primerne so tudi za mladičke. Pri hipotiroidizmu pri psih (zmanjšano delovanje ščitnice) je potreben posvet pred začetkom jemanja rjavih morskih alg, zaradi vsebnosti joda.

ANALIZA: surove beljakovine 5,90%, vsebnost maščobe 3,10, surovi pepel 23,30%, surove vlaknine 3,50%, kalcij 1,30%, fosfor 0,06%.

SESTAVINE:100% Ascophyllum nodosum (Norveški kelp), zmleto

NAVODILA ZA DOZIRANJE:
Canis Extra rjave morske alge - kelp dodajajte k hrani 2x - 3x tedensko.
psi do 5 kg: 0,5 g
psi od 6 do 15 kg: 1 g
psi od 16 do 29 kg: 1,5 g
psi težji od 30 kg: 2 g
MERA: 1 zvrhana merilna žlica = 0,5 g
Prah se enostavno zmeša v dnevni obrok. Canis Extra rjave morske alge - kelp so primerne za vse vrste, velikosti in pasme psov. Primerne so tudi za mladičke.